Bibanu MixXL ne invata sa visam

24 oct.    1.542     

Bibanu-MixXL-Anda-Dimitriu-Visez

Dupa ce ne-a avertizat in urma cu doua saptamani ca „traim cu minciuna in casa” in single-ul „Minciuna”, Bibanu MixXL revine cu o noua piesa, „Visez”, al doilea extras de pe EP-ul video „Candidat independent”, lansat prin Roton Music.
 
Single-ul, interpretat in colaborare cu artista Anda Dimitriu, una dintre cele mai bune voci din zona R&B, ne aduce, de data aceasta, un mesaj dozat cu mai mult optimism. Cu un ritm alert si cu versuri directe, piesa ne reaminteste faptul ca visele reprezinta cel mai bun si mai sanatos combustibil pentru a merge inainte. Bibanu atrage atentia si ca discretia si dreptatea au devenit fenomene rare in ziua de astazi, in vremea „dictaturii” promiscuitatii si a politicii obscure.
 
Piesa semnata de Bibanu, alaturi de Boier Bibescu si de Anda Dimitriu, se bucura si de un videoclip filmat in mai multe locuri din Bucuresti si Brasov, plin de culoare si de optimism, care contine si cadre filmate la inaltime.
 
Clipul este realizat si produs de DopeFilm, director de imagine fiind Andrei Ursu.
 
Despre noua sa piesa, Bibanu a declarat: „VISEZ este o piesa despre lucrurile simple pe care ni le dorim. Visez este singura piesa de pe acest EP care face trimitere la titlul acestuia, Candidat independent, iar mesajul este cat se poate de simplu – va vedem toti cum furati, dar lasati-ne sa traim si noi. Ma bucur ca, in sfarsit, am reusit sa fac o piesa cu Anda. Eu stiu cum canta jazz si va recomand piesa asta. E ce trebuie!”
 


Tag-uri: Anda Dumitriu, Bibanu MixXL, lansare, single, Visez,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii