Cabron si Nicoleta Nuca ne spune „Adevar sau minciuna” ?

29 nov.    1.310     

Cabron feat. Nicoleta Nuca - Adevar sau minciuna

Adevărul, indiferent de consecințe, sau o minciună spusă frumos? Nu există un răspuns simplu la această întrebare, atunci când vorbim despre sentimente și despre relația dintre doi oameni. Ambele pot să construiască, dar la fel de ușor pot să dărâme totul. „Adevăr sau minciună” este alegerea despre care vorbește și Cabron în cel mai noul single al lui, o colaborare frumoasă cu Nicoleta Nucă. Este o piesă puternică și sensibilă, în același timp, a cărei intensitate crește cu fiecare vers și beat.
 
„Am scris piesa inspirat de instrumentalul pe care l-au făcut Speak și Max Kissaru. În mare parte, << Adevăr sau minciună>> exploatează un subiect despre care nu s-a scris. E vorba despre acei oameni cărora le este greu să suporte adevărul și se simt mai confortabil să fie mințiți, oameni cărora realitatea le face mai mult rău decât bine.
 
Pe Nicoleta am descoperit-o la X-Factor și am susținut-o în acel moment. Colaborarea cu ea a venit natural. Are o voce puternică, îmi place foarte mult cum cântă live și cred că se potrivește foarte bine pe piesă.”, spune Cabron.
 
Piesa este compusă în studiourile HaHaHa Production de Max Kissaru, Speak, Cabron și Smiley (Andrei Maria), iar versurile au fost scrise de Cabron și Smiley (Andrei Maria).
 
Mesajul puternic al piesei este amplificat și de un clip spectaculos ca imagine, regizat de Bogdan Daragiu. Materialul video a fost filmat într-o casă veche din București, decor ce completează perfect emoția intensă pe care o transmite povestea clipului. Personajele principale din videoclip sunt Ada Dumitru și Denis Hanganu, doi actori talentați, studenți la UNATC.
 
„Adevăr sau minciună” este o coproducție HaHaHa Production și Global Records.
 
Cabron este una dintre vocile importante ale hip-hop-ului din România. Și-a început cariera în 1999, când a înființat, împreună cu Shooby, trupa Codu’ Penal. Din 2007 s-a dedicat unei cariere solo, iar doi ani mai târziu a intrat în echipa HaHaHa Production, alături de care a lansat mai multe single-uri. Cele mai cunoscute piese ale sale sunt: „Arată-le la toți”, o colaborare cu Pacha Man și Jazzy Jo, „Iarna pe val”, „Frunzele și iarba”, „Dă-o tare”, un featuring cu Smiley și Guess Who, sau „Vocea ta” cu Voltaj.
 
Nicoleta Nucă este cunoscută publicului din România în urma participării la X Factor, unde a ajuns până în semifinala show-ului. Imediat după concurs, Nicoleta Nucă a lansat primul single „Nu sunt”, piesă care este de peste 7 luni pe radiourile din România, cu peste 11 milioane de vizualizări pe YouTube, și o versiune live a acestei piese, alături de INNA și Antonia, care a devenit virală în online cu aproape 3 milioane de vizualizări.
 


Tag-uri: Adevar sau Minciuna, Cabron, Global Records, Hahaha Production, Nicoleta Nuca,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii