Carla’s Dreams si Delia lanseaza „Cum ne noi”

3 iul.    2.054     

Carla's Dreams feat. Delia - Cum ne noi

Piesa a fost compusa de baietii de la Carla’s Dreams, iar producatorii sunt Play & Win. Videoclipul “Cum ne noi” a fost filmat in Bucuresti, in regia lui Bogdan Daragiu, cu care Delia a mai lucrat pentru piesa “Inima nu vrea”, in colaborare cu Horia Brenciu.
 
“Ne-am dorit de muult timp o colaborare cu Delia, nu doar pentru ca este o prezenta exceptionala in muzica romaneasca, ci si pentru ca reprezinta, atat pentru noi, cat si pentru multi altii, un standard al vocii feminine. In timp ce am lucrat impreuna, lucrurile s-au legat frumos, o energie si o chimie extraordinare. Ce sa mai… Delia! Suntem mandri sa va prezentam o piesa asa cum am vazut-o si am simtit-o noi!”, au declarat Carla’s Dreams.
 
“Carla’s Dreams sunt niste artisti cu care ma inteleg foarte bine, sunt speciali si deosebiti in peisajul muzical romanesc. „Cum ne noi” e o piesa buna si e scrisa chiar de catre ei. Imi place sa colaborez cu ei, drept pentru care, urmatorul meu single e scris tot de catre Carla’s Dreams si e diferit fata de tot ce exista momentan pe radio, este o piesa curajoasa. La filmari a fost funny, nu am simtit presiune ori stres de niciun fel”, a spus Delia.
 
Carla’s Dreams sunt cei care ne-au obisnuit sa fim altfel, transmit un mesaj ferm – tu esti Carla’s Dreams. Unul dintre cele mai controversate proiecte muzicale din Republica Moldova si Romania, Carla’s Dreams nu sunt niste simpli artisti, ci si vocea tinerilor pe care acestia i-au obisnuit cu piesele lor sincere si uneori prea directe.
Proiectul Carla’s Dreams a devenit cunoscut datorita colaborarii cu INNA pentru piesa “P.O.H.U.I.”, un hit incontestabil in Romania, precum si featuring-ului cu Loredana Groza pentru “Lumea ta”. In 2014, lanseaza in fata a mii de fani albumul “Da.Nu.Na”
 
Delia este cel mai longeviv jurat X Factor Romania (4 ani consecutiv), singurul jurat cu studii muzicale, un artist complex care scrie si compune, stie sa cante la trei instrumente (flaut, nai si pian) si studiaza in prezent tobe/percutie. Anul acesta, Delia a sustinut primul show la Sala Palatului, un eveniment sold out, iar single-ul “Pe aripi de vant” a stationat 21 de saptamani pe locul 1, un record in clasamentul Media Forest.
 
Piesa “Cum ne noi” este lansata de Global Records si Cat Music.
 


Tag-uri: Carla’s Dreams, Cat Music, Cum ne noi, Delia, Global Records,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.859      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii