Charlie XCX urca pe scena cu Katy Perry si lanseaza si un nou album

27 sept.    2.270     

Charlie-XCX-Sucker-album

Nominalizata de EMA la categoria „Best New Artist”, Charli XCX este pe val, iar viitorul suna din ce in ce mai bine pentru artista in varsta de 22 de ani.
 
Charli XCX a anuntat data lansarii albumului „Sucker” care va putea intra in playlist-urile publicului din lumea intreaga incepand cu 26 ianuarie 2015. Publicul american va avea acces la noul album inca de anul acesta, din 16 decembrie. Pana atunci, pe 12 octombrie, vom putea asculta primul extras pe single „Break the rules” pe contul de SoundCloud al artistei: https://soundcloud.com/charlixcx/charli-xcx-break-the-rules/s-9KWS0
 
Charli XCX s-a remarcat cu hitul „Boom Clap” care i-a adus si o nominalizare pentru „Best Push” la EMA, pe langa cea de „Best New Artist”. De asemenea, piesa se mentine pe primul loc pentru a treia saptamana la rand in American Top 40, iar single-ul a castigat deja un disc de platina in SUA. Mai mult decat atat, artista a fost aleasa de Katy Perry pentru a o insoti in turneul European care va avea loc in februarie.
 

Charli XCX – Break The Rules (Video)

 


Tag-uri: album, break the rules, Charlie XCX, Katy Perry, lansare, scena, Sucker,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii