Claudiu Zamfira lanseaza single-ul „Ne-am pierdut”

28 oct.    1.220     

claudiu-zamfira-ne-am-pierdut

Claudiu Zamfira lanseaza cel mai recent single al sau, “Ne-am pierdut”, o balada de dragoste emotionanta, in versurile careia se vor regasi cu siguranta multi dintre ascultatorii piesei.
 
Cunoscut dupa participarea in show-ul de televiziune “Vocea Romaniei”, dar si in urma piesei “Unde Pleci”, colaborare pe care a avut-o cu Levent Sali, Claudiu a decis ca e momentul sa schimbe putin registrul.
 
Claudiu Zamfira: “Piesa si implicit versurile vorbesc despre durerea pe care o simti atunci cand iubesti pe cineva, dar lucrurile nu mai functioneaza, intervenind ego-ul si orgoliile, si usor usor sentimentele dispar, uitandu-se toate lucrurile frumoase ce i-au legat. Concret, este vorba de dorinta de a te simti iubit, o senzatie pe care toti am trait-o sau o vom trai la un moment dat.”
 
Filmarile videoclipului au avut loc in judetul Buzau, in regia Isabellei Szanto, cadrele clipului surprinzand Cascada Casoca si zona din apropierea Vulcanilor Noroiosi, iar filmarile au durat aproape 24 de ore.
“Am avut placerea sa lucrez cu o echipa tanara si creativa, pe numele ei The Others, care a reusit sa ma surprinda din punct de vedere al perspectivei asupra piesei. Clipul contine simboluri si elemente de o stilistica mai apropiata de zona cinematografica, trecand prin tot parcursul unei povesti de iubire, sugerand nevoie interioara de eliberare dintr-o relație care te consuma prea mult. Am fost foarte multumit de colaborarea cu regizorul de film, Isabella Szanto, atat piesa cat si clipul reprezinta o maturizare artistica, dorindu-mi foarte mult sa capat curajul de a ma exprima astfel.”, a explicat tanarul artist.
In timpul filmarilor au existat si momente dificile la filmari, mai ales pentru personajul feminin, care a trebuit sa indure temperatura de 2-3 grade a apei in care a intrat.
 
Isabella Szanto: “In videoclip personajul feminin este cel care in relatie a luat decizia despartirii, facand primul pas spre eliberare însa si-a asumat si sacrificiul pe care il presupune aceasta acțiune. Pe cealalta parte, personajul masculin este secatuit de actiunile ei. Iguana si zona arida in care personajul lui a fost plasat sunt elemente ce sustin idea versurilor melodiei lui Claudiu, protagonistul aflandu-se singur, epuizat, tinând in brațe o fiinta cu sange rece. Apa curgatoare in care personajul feminin isi duce la bun sfârsit sacrificiul este un element care in esenta nu aduce liniste, din potriva, parca agita si mai mult starea personajului si atmosfera videoclipului, si de ce nu, chiar percepția spectatorilor.”
 
Single-ul „Ne-am Pierdut” este lansat de casa de productie Red Clover Media si realizat de catre echipa UnderClover Studio, iar linia melodica si versurile poarta si semnatura artistului.
 


Tag-uri: Claudiu Zamfira, Ne-am pierdut, Red Clover Media,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.000      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.643      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.511      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii