Claudiu Zamfira si Levent, indragostiti de aceeasi fata in single-ul „Unde Pleci”

16 ian.    1.379     

Claudiu Zamfira & Levent - Unde pleci

Claudiu Zamfira si Levent au colaborat la cel mai recent single al lor, „Unde Pleci”, pe care il lanseaza impreuna cu videoclipul. Unul e sexy, baiatul rau, altul romantic, baiatul bun, amandoi au voci frumoase si sunt indragostiti de aceeasi fata.
 
Claudiu Zamfira incearca sa o cucerasca cu flori, ciocolata si cine romantice, pe cand Levent mizeaza pe atingeri senzuale si gesturi tandre. Cum se desfasoara o poveste de dragoste din zilele noastre, vedeti nu pe facebook, ci pe canalul Red Clover Media de YouTube, urmarind videoclipul „Unde Pleci”. Finalul este ales de public, fanii decid cu cine ramane fata, cu Levent sau Claudiu.
 
Claudiu Zamfira a participat la „Vocea Romaniei” in sezonul 2, facand parte din echipa lui Marius Moga. „Povestea piesei “Unde Pleci” e foarte simpla, eram impreuna cu Levent la Red Clover Media si am auzit aceasta piesa la Tulea, producatorul ei. La momentul respectiv rezonam cu versurile piesei, vocile noastre, a mea si a lui Levent, s-au potrivit foarte bine si asa ne-am decis sa o lansam ca single oficial. “, a spus Claudiu.
“Rolul pe care il joc in clip, nu este doar un rol, asa sunt eu in realitate, consider ca romantismul nu este demodat si aduce un plus in orice relatie. Cred ca mai sunt fete care stiu sa aprecieze o floare, o plimbare in parc, lucrurile simple facute cu dragoste. Va astept pe fb.com/ClaudiuZamfiraOfficial sa-mi spuneti daca sunteti de accord cu mine.”, a completat Claudiu.
 
“Eu cred ca fetele bune prefera baietii rai, sper sa nu ma insel si sa decideti ca fata din clip sa ramana cu mine. Sper sa va placa atat piesa, cat si clipul, pe fb.com/LeventSaliOfficial imi puteti spune parerea voastra.”, a declarat Levent.
Levent s-a remarcat in cadrul grupului LaLa Band, a jucat in serialele „Pariu cu Viata”, „O noua viata”, si filmul „Selfie”,iar in vara acestui an a lansat single-ul “Copacabana”.
 
Single-ul „Unde Pleci” este produs de Tulea, iar linia melodica a fost compusa de Karo.Versurile acestei frumoase poveste de dragoste au fost compuse de Tulea impreuna cu Levent si Claudiu Zamfira.
 


Tag-uri: Claudiu Zamfira, Levent, Red Clover Media, Unde pleci,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii