Corina da „Cartile pe fata”!

5 mart.    1.494     

Corina - Cartile pe fata

Corina, nonconformista din fire, indrazneata si mereu directa, da „Cartile pe fata” cu cel mai recent single.
 
Sound-ul puternic de la primele acorduri, alaturi de versurile si vocea artistei pun accent pe cele mai fierbinti teme de discutii dintre tineri.
 
Prea multe pasiuni si promisiuni uitate nu sunt pe placul Corinei care apreciaza o coloana vertebrala puternica si hotarata din partea unui barbat.
 
Nesfiindu-se sa faca observatii asupra comportamentului persoanelor din jur, Corina isi doreste sinceritate si sa inspire incredere tuturor femeilor. Un adevarat trend-setter, ea lanseaza provocarea fanelor de a-si revendica puterea in relatii, in distractie si implicit in viata de zi cu zi.
 
„Piesele power, cu mesaj puternic, de forta m-au miscat intotdeauna si le caut pentru ca le simt enorm de aproape de cine sunt eu cu-adevarat; am nevoie de povesti muzicale si vizuale care vorbesc despre adevaruri profunde din viata noastra, despre curajul de a fi exact asa cum simtim, fara masti si concesii de gura lumii. „Cartile pe fata” este exact o astfel de piesa. E vremea sa dau „Cartile pe fata” si spun, de fapt cant, ca „avem o singura viata” si ca cel mai imporant este sa ne dezvaluim fara minciuni ca sa dam sansa celor de langa noi – de la iubiti, prieteni, familie, fani – sa ni se arate fara ascunzisuri.”
 
„Cartile pe fata” urmeaza fenomenelor cu acelasi mesaj din partea artistei, dupa lansarile pieselor „Fete din Balcani” si „Neprevazut” fiecare insemnand un manifest aparte lansat cu scopul incurajarii femeilor de pretutindeni de a avea mai multa incredere in propriile forte si talent!
 
„Girl Power” este o reprezentatie hot si indrazneata care va inspira cu siguranta curaj si putere fanilor!
 


Tag-uri: Cartile pe fata, Corina, Golden Boy Society, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii