CRBL lanseaza single-ul „Plange sufletul meu” feat Anlora

20 dec.    1.704     

CRBL feat. Anlora - Plange sufletul meu

CRBL ne surprinde cu o piesa personala, cu un mesaj emotionant, dar si cu o colaborare inedita si lanseaza single-ul si videoclipul „Plange sufletul meu”, feat Anlora.
 
„Sunt foarte mandru de proiectul acesta, o piesa si un videoclip care au iesit asa cum mi-am dorit dupa cateva saptamani bune de munca. Multumesc foarte mult echipei de filmare, bandului meu N C FAL BAND, dansatoarelor mele, echipei de management si casei de discuri pentru tot ce au facut. Sper sa va placa videoclipul si piesa, sa nu uitați ca dragostea invinge mereu, iar muzica o insoteste”, declara CRBL.
 
„Plange sufletul meu”, cel mai nou videoclip semnat CRBL, este realizat de Black Film. Ajuns la o maturatitate muzicala, de peste 20 de ani de scena, CRBL revine in atentia publicului cu o noua formula de scena si o usoara schimbare de stil muzical. Artistul ne surprinde ca de obicei, dar de data asta cu o poveste de dragoste intr-un decor de toamna tarzie.
 
„Ma bucur foarte tare de colaborarea cu CRBL. Este o piesa melancolica, autumnala, este o piesa care cu siguranta va atinge suflete. Trebuie sa invatam sa fim mai sinceri si sa iubim neconditionat”, declara Anlora.
 
Piesa a fost produsa in studioul „Mango Records”, iar compozitorii Dorian Oswin si Mihai Gruia au declarat: „Ne bucuram foarte mult ca am colaborat cu CRBL la aceasta piesa, il stim de foarte multi ani si suntem buni prieteni. A fost o placere sa lucram impreuna. Piesa ‘Plange sufletul meu’ are un mesaj profund si speram ca aceasta sa ajunga in inimile oamenilor.”
 


Tag-uri: Anlora, Cat Music, CRBL, Mango Records, Plange sufletul meu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii