Criss Blaziny & Rashid aleg Regina Balului

30 mart.    1.545     

Criss Blaziny & Rashid - Regina Balului

Criss Blaziny si Rashid isi unesc fortele in single-ul „Regina Balului’, o piesa despre modul in care diferentele de statut social se transpun in obstacole intalnite in calea fericirii si a iubirii.
 
„Regina Balului” este femeia ideala pe care personajul clipului ar trata-o regeste daca acesta nu s-ar confrunta cu problema banilor si a statutului sau inferior iubitului actual al femeii.
 
Povestea este una des intalnita si interpretata cu franchete de catre Criss alaturi de Rashid in aceasta piesa care, dupa cum o prezinta si clipul, se va bucura in curand si de o continuare.
 
Rapper-ul Criss Blaziny este originar din Constanta si activeaza in muzica de mai bine de 12 ani de zile. Numele sau este inspirat din pasiunea pe care o are fata de fotbalul italian si din admiratia sa pentru talentul jucatorilor din peninsula, dar nu numai. Acesta explica, la un moment dat, intr-un interviu: „Cand eram mic si ma uitam la campionatul italian de fotbal auzeam de Mancini, Maldini, Lentini, etc si imi placeau mult numele astea. Mai tarziu l-am descoperit pe Method Man si el are un aka „BLAZINI”, si eu am pus „Y” in loc de „i” si uite asa am devenit BLAZINY, iar fix in acel an jucatorul meu de basket preferat s-a transferat la Blazers si toate s-au legat. Sa nu uit de Printul din Bel Air pentru ca si cu Will Smith am o legatura spirituala”.
 
Membru al grupului CIA, Rashid s-a concentrat de la o vreme asupra unei cariere solo, iar single-ul „Regina Balului” urmeaza unora care s-au bucurat de aprecieri precum „Lefter Popescu” – lansata in perioada campaniei electorale prezidentiale, al carei mesaj evidentia clivajul intre promisiunile politice si realitatea sociala sau „Alerg” – o colaborare cu Alex Velea si Cabron prin care eram incurajati sa alergam continuu spre indeplinirea viselor noastre.
 
La productia piesei a participat si Alex Velea, iar regia videoclipului ii apartine lui Cercel Lazar.
 


Tag-uri: Criss Blaziny, Golden Boy Society, lansare, Rashid, Regina Balului, Roton Music, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii