Criss si Vlad au sustinut un concert in Thailanda!

8 feb.    4.406     

Trupa One

Criss si Vlad, cei doi indragostiti din trupa ONE, s-au intors recent dintr-o vacanta de trei saptamani, petrecuta in provincia Krabi din Thailanda.
 
“Ne-am bronzat, ne-am distrat si, cel mai important, ne-am incarcat bateriile pentru acest an, mai ales ca eu voi sustine la vara examenul de bacalaureat”, a spus Criss.
 
Cei doi tineri artisti au vizitat majoritatea insulelor din Thailanda, precum Hong Island, insulele Phi Phi si multe alte plaje amenajate pe cate o insula pustie. “A fost o vacanta in care, in afara de stat la soare, am invatat putin despre evenimentul tragic din 26 decembrie 2004, cand in urma unui cutremur in mijlocul Oceanului Indian, un tsunami violent a omorat peste 240.000 de oameni in Indonezia, Sri Lanka, India, Maldive, Somalia si Thailanda. Pe aproapre fiecare insula pe care am vizitat-o vedeai pagubele facute de tsunami…”, a povestit Vlad.
 


Criss si Vlad au tras si o sperietura zdravana, cand intr-una dintre excursiile de pe o insula au fost surprinsi de furtuna! “A fost groaznic! Nu mai era pic de soare, un nor urias inghitise toata plaja. Era un peisaj de tablou, dar senzatia pe care am avut-o a fost de nedescris!”, si-au amintit cei doi.
 
Unul dintre momentele special din vacanta a fost cand Criss si Vlad au sustinut un mini-concert intr-un local din statiune. “Intr-una din seri, in timp ce luam cina la un restaurant, Criss a fost remarcata de trupa de acolo si a fost invitata sa cante cu ei. A doua seara, am sustinut noi doi un mini-concert de jumatate de ora, la invitatia patronilor si a solistului trupei locale. Le-am povestit despre cariera noastra din Romania si ne-au propus ca, in caz ca nu mai merge treaba in tara, sa ne mutam in Thailanda si sa cantam in fiecare seara”, a incheiat Vlad.
 


Tag-uri: concert, Criss, Thailanda, Trupa ONE, vacanta, Vlad,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.936      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.597      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.466      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii