Crush si Alexandra Ungureanu lanseaza noul single „C’est la vie”!

16 ian.    1.362     

Crush-Alexandra-Ungureanu-Cest-la-vie

După ce anul trecut au aniversat 10 ani de activitate și au celebrat acest moment prin lansarea piesei „Dragostea e tralalala”, Crush si Alexandra Ungureanu revin in atentia fanilor cu nou single, „C’est la vie”. Soundul piesei subliniaza maturizarea trupei, fiind un fusion dintre stilurile pe care trupa le-a abordat pe parcusul anilor și tendințele actuale. Mesajul versurilor este pe cat de simplu, pe atat de profund.
 
Cadrul general al videoclipului piesei a fost filmat intr-un parc de disctracții si simbolizeaza ideea ca viata are suisuri si coborasuri, dar ca poate insemna si distractie si adrenalina, dacă esti deschis sa experimentezi si sa raspunzi cu „da” provocarilor.
 
„Odata ce asculti piesa, te pierzi intr-un Univers al iubirii, un Univers al celor care au avut macar o data-n viata curajul de a iubi cu toata inima, spune Radu-Constantin Cernautan (Crush).
 
„Ador această piesa!”, mai spune Alexandra. „Povestea ei a inceput in primavara, cand ne-am intalnit in studio pentru a lucra la noul nostru material discografic. Ca si pana acum, pentru a da autenticitate piesei, am dorit sa redam in muzica si versurile noastre exprientele pe care noi le-am trait, experiente in care se pot regasi cat mai multi oameni. Textul a prins viata odata cu aparitia primului gand comun, in urma unui brainstorming: ‘We fall in love like crazy, than forget so easily’. Concluzia acestui prim gand comun ne-a condus la sintagma „C’est la vie”. In jurul acestei concluzii am inceput, de altfel, sa construim totul”, incheie artista.
 


Tag-uri: Alexandra Ungureanu, C'est la vie, Crush, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.938      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.599      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.468      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii