Daca dragostea e oarba, gelozia sigur orbeste!

30 mart.    1.476     

Francisca feat. Uddi - Piatra de pe inima

Daca anul trecut lansa primul ei single, frumoasa Francisca lanseaza acum al treilea single din cariera, dar si prima colaborare, cu Uddi.
 
O coproductie Cat Music si Chili Music Pro, piesa „Piatra de pe inima” este compusa de catre Marius Dia si produsa de Lorean Georgian, iar colaborarea dintre cei doi artisti s-a concretizat dupa participarea in cadrul concursului X Factor.
 
„Piatra de pe inima este o parte din mine, dar si un nou inceput! Gelozia, posesivitatea, indiferenta, distrug lent, dar sigur, fiecare poveste de dragoste si ajungem sa luptam pentru o relatie fara viitor. Mi-am dorit colaborarea cu Uddi, deoarece, dupa concursul X Factor, am legat o stransa relatie de prietenie si, impreuna cu echipa mea, am decis ca el este cel mai potrivit pentru acest proiect”, declara Francisca.
 
„Colaborarea cu Francisca este un lucru pe care mi l-am propus de mult si iata ca, in sfarsit, a prins contur. Noi ne stim inca de la X Factor si imi face placere sa lansam o piesa impreuna. Sper sa va faca si voua la fel de multa placere sa o ascultati”, declara UDDI.
 
Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare. Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED.
 


Tag-uri: Cat Music, Chili Music, Francisca, lansare, Piatra de pe inima, single, Uddi,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii