Daca „Nu e ce auzi la radio”, unde se va auzi noua piesa de la Skizzo Skillz si Mike Diamondz?

30 ian.    1.273     

Skizzo Skillz ft. Mike Diamondz - Nu e ce auzi la radio

Baietii sparg tiparele cu o colaborare sincera, directa si la subiect!
 
Noua piesa de la Skizzo Skillz si Mike Diamondz ne asigura ca muzica buna nu primeste note, nu o poti pune pe cantar si nu-i lipesti vreo eticheta.
 
Fraza copilului Skizzo „cand o sa fiu mare o sa fiu cel mai tare rapper de care ai auzit” s-a materializat in 2005 o data cu lansarea albumului de debut, intitulat surprinzator „Cel mai tare rapper de care n-ai auzit”.
 
In continuare „Umbla Teleleu” prin muzica si lanseaza piese ce dau „Biniditat” la public, pastrandu-si identitatea artistica si evitand goana dupa trofee comerciale.
 
Felul lui unic de a spune ce gandeste si simte i-au creat o voce ce se impune in industria muzicala din Romania.
 
Despre piesa, Skizzo declara: „Stii ce cred eu? Ca muzica nu sta pe loc, nu vine dintr-o cutie care-ti spune cand ai voie sa o asculti sau ce ritm sa aiba, sau mai rau… cum trebuie sa sune.
 
Muzica traieste si respira, exista ca tine. E libera sa mearga unde mergi tu si vine cu tine in locurile unde vrei sa ajungi. Cea mai tare piesa nu e ce auzi la radio, e aia care e unde esti tu, la scara cu baietii, intins pe iarba, in casti in traversezi strada. Muzica e cea care o alegi tu, nu care-i aleasa pentru tine! Nu e in topuri e in blocuri!”
 
Videoclipul in regia lui Ciprian Strugariu si Skizzo descrie perfect stilul non-conformist al piesei produse de Alex Vicol, cunoscut sub numele de Boyboy care a facut productia si pentru piesele „Fresh Si Rece” si „Pierdevara”.
 


Tag-uri: Mike Diamondz, Nu e ce auzi la radio, Roton Music, SKIZZO SKILLZ,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii