Daca „Nu e ce auzi la radio”, unde se va auzi noua piesa de la Skizzo Skillz si Mike Diamondz?

30 Ian    55     

Skizzo Skillz ft. Mike Diamondz - Nu e ce auzi la radio

Baietii sparg tiparele cu o colaborare sincera, directa si la subiect!
 
Noua piesa de la Skizzo Skillz si Mike Diamondz ne asigura ca muzica buna nu primeste note, nu o poti pune pe cantar si nu-i lipesti vreo eticheta.
 
Fraza copilului Skizzo „cand o sa fiu mare o sa fiu cel mai tare rapper de care ai auzit” s-a materializat in 2005 o data cu lansarea albumului de debut, intitulat surprinzator „Cel mai tare rapper de care n-ai auzit”.
 
In continuare „Umbla Teleleu” prin muzica si lanseaza piese ce dau „Biniditat” la public, pastrandu-si identitatea artistica si evitand goana dupa trofee comerciale.
 
Felul lui unic de a spune ce gandeste si simte i-au creat o voce ce se impune in industria muzicala din Romania.
 
Despre piesa, Skizzo declara: „Stii ce cred eu? Ca muzica nu sta pe loc, nu vine dintr-o cutie care-ti spune cand ai voie sa o asculti sau ce ritm sa aiba, sau mai rau… cum trebuie sa sune.
 
Muzica traieste si respira, exista ca tine. E libera sa mearga unde mergi tu si vine cu tine in locurile unde vrei sa ajungi. Cea mai tare piesa nu e ce auzi la radio, e aia care e unde esti tu, la scara cu baietii, intins pe iarba, in casti in traversezi strada. Muzica e cea care o alegi tu, nu care-i aleasa pentru tine! Nu e in topuri e in blocuri!”
 
Videoclipul in regia lui Ciprian Strugariu si Skizzo descrie perfect stilul non-conformist al piesei produse de Alex Vicol, cunoscut sub numele de Boyboy care a facut productia si pentru piesele „Fresh Si Rece” si „Pierdevara”.
 


Tag-uri: Mike Diamondz, Nu e ce auzi la radio, Roton Music, SKIZZO SKILLZ,


Distribuie !!!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInDigg thisFlattr the authorShare on RedditShare on TumblrBuffer this pageShare on StumbleUponPrint this pageEmail this to someone

Similar

DJ Project lanseaza single-ul ...

29      DJ Project feat. Xenia - Ochii care nu se vad

Proiect K1 celebreaza 20 de an...

29      K1 feat Clanker Jones - Fata verde

Dara lanseaza single-ul „...

30      DARA - Onto You

Comentarii