Darone si Amanda Wilson lanseaza single-ul „Believe in You”

11 ian.    1.344     

Darone feat. Amanda Wilson - Believe in you

Producatorul si dj-ul roman, Darone, colaboreaza cu Amanda Wilson, o artista originara din UK, cunoscuta publicului de pe scena muzicii dance, clubbing si house.
 
Single-ul „Believe in You” este compus de catre Darone, Amanda Wilson si Thomas Kent, iar lyric-video-ul este realizat de echipa Royal Dot.
 
„De la inceput mi-am spus ca o singura persoana poate sa cante aceasta piesa, aceea era Amanda Wilson. I-am urmarit cariera inca de pe vremea colaborarii cu Freemasons, iar prezenta ei era absolut necesara. Totul a decurs foarte natural, i-am trimis un draft, iar dupa 3 zile aveam deja varianta finala. Entuziasmul a fost acolo pe tot parcursul procesului, asta se aude si in timp ce asculti, e o melodie pozitiva”, declara Darone.
 
„M-am indragostit de piesa, inca de la prima ascultare si ma inspira foarte mult. Vibe-ul are influente tropicale, intr-un stil foarte pozitiv, si abia astept ca oamenii sa asculte si sa se bucure de piesa”, declara Amanda Wilson.
 
Darone si-a inceput cariera in anul 2008, cand a lansat piesa „The Time Has Come”. Tot de atunci a inceput sa compuna piese pentru artisti ca Heaven, Glance, Giulia, Mandinga, Ryan&Radu, Dj Project, Kaira. Scena muzicii clubbing a cucerit-o cu piese ca „Insomnia”, „You’re My Lover”, „I Am Alive”, iar in 2014 a lansat un remix pentru track-ul „Revolution”, semnat Markus Schultz.
 
Amanda Wilson, un nume celebru in muzica internationala, a cucerit topurile dance din UK de-a lungul timpul si a colaborat cu Tim Berg (AVICII) si Samuele Sartini, pentru hitul „Seek Bromance”, in 2010, si a fost invitata de catre Tiesto sa se alature proiectului World AIDS Day Tiesto Dance Album, material discografic dedicat actelor de caritate. De asemenea, Amanda a lucrat alaturi de Roger Sanchez, Thomas Gold, Nick Bridges (BodyRox), Dim Chris, Kalwi & Remi.
 


Tag-uri: Amanda Wilson, Believe in You, Cat Music, Darone, lansare,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii