Deejay Fly si Fabian Sasu lanseaza single-ul „Believe”

27 mai    1.302     

Deejay Fly & Fabian Sasu - Believe

Deejay Fly si Fabian Sasu lanseaza single-ul si videoclipul „Believe”, o poveste dance, exotica, cu influente orientale.
 
Piesa „Believe” este compusa de catre Loko Production si Fabian Sasu, si este sustinuta de voce inconfundabila a artistului cu origini liberiene si romanesti. Videoclipul este regizat de catre Marian Plaian si Emanuel Grigore si ii aduce pe cei doi artisti intr-o decor ce aminteste de povestile orientale.
 
„Believe” este o colaborare intre DJ-ul Deejay Fly, cu background in zona clubbing, numeroase evenimente in cluburile din Romania si Fabian Sasu, concurentul editiei numarul 4 de la Vocea Romaniei.
 
Deejay Fly si-a inceput cariera in 2005, ca producator si compozitor, dar si ca DJ rezident in mai multe cluburi din Bucuresti. Mai mult, el cocheteaza si cu moda si a participat ca model in cadrul unor evenimente.
Fabian Sasu a participat in 2005 in cadrul emisiunii concurs Scoala Vedetelor II, iar de atunci pana in prezent a fost implicat in proiecte muzicale, cu stiluri diferite, dar care converg in a-i consolida cariera muzicala.
 


Tag-uri: Believe, Cat Music, Deejay Fly, Fabian Sasu,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii