DEEPCENTRAL lanseaza single-ul „Hey Girl (Dreaming of Moscow)”

27 sept.    2.326     

Deepcentral-Hey-girl

Formatia Deepcentral a reusit sa incante publicul in „perioada dance” 2008-2011 cu cele mai puternice single-uri din acel moment: „Russian Girl”, „In Love”, „Music Makes Me Free” sau „Speed of Sound”.
 
Desi recent Deepcentral a tinut playlist-ul radio/tv cu cele mai frumoase piese pop („O Stea”, „Sus pana la cer”, „#dragosteainvinge”) acum cei doi membri Deepcentral revin cu sound-ul care i-a consacrat.
 
Sustinuti de Universal Music Romania si Forward Agency, Deepcentral lanseaza noul single „Hey Girl (Dreaming of Moscow)”, piesa cu o puternica energie dance si care beneficiaza de un videoclip deosebit, in regia lui Slava Sirbu.
 
George Calin si Doru Todorut (Deepcentral) au declarat:
„Hey Girl (Dreaming of Moscow)” este o piesa diferita de ce am facut in ultima vreme, o piesa care ofera o energie aparte. Am cantat-o pentru prima data pe o scena din Moscova, in fata a 6000 de oameni, in vara acestui an. A fost un sentiment fantastic, asta ne-a incurajat sa grabim lansarea ca single a piesei.”
 
Deepcentral a prezentat pentru prima oara piesa in Romania pe doua dintre cele mai mari scene locale – in cadrul galelor premiilor Romanian Music Awards Brasov 2014 si Media Music Awards Sibiu 2014.
 

Deepcentral @ Romanian Music Awards

 


Tag-uri: Deepcentral, Hey Girl, lansare, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.858      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii