Dima Trofim lanseaza „Cersesc iubire”

1 nov.    1.758     

Dima Trofim Cersesc Iubire

Dima Trofim, cantaretul care a devenit cunoscut tinerilor din Romania odata cu trupa LaLa Band, lanseaza primul videoclip din cariera solo, pentru piesa „Cersesc iubire”, compusa de Radu Sirbu & Sianna si produsa de Rassada
Music.
 
„La invitatia lui Radu am ajuns la studio, am ascultat piesa si mi-a placut mult din prima. Am tras rapid ghidul vocal, ca sa ne dam seama cum suna si daca este potrivita pentru vocea mea si asa a ramas. Desi piesa a mai fost
inregistrata cu alte doua mari voci din industria muzicala romaneasca, mie mi s-a potrivit ca o manusa, asa ca pot spune ca piesa m-a ales pe mine”, a spus Dima.
 
Filmarile pentru videoclipul piesei „Cersesc iubire” au avut loc in incinta unuia dintre cele mai generoase spatii din Bucuresti, Press House Ballroom, iar regia a fost semnata de Mariana Marinescu si Ana Sirbu, alaturi de directorul de imagine Maxim Chisnicean.
 
Invitata speciala si cea care a jucat rolul femeii fatale in aceasta poveste a fost Iulia Vantur, care a stralucit pe platourile de filmare. Intr-o rochie rosie semnata Cristina Savulescu, Iulia si-a intrat rapid in rol, ispitindu-l si seducandu-l pe interpret.
 
Alaturi de Dima Trofim si Iulia Vantur, in videoclip si-a mai facut aparitia si producatorul proiectului, Radu Sirbu, fost membru al trupei de succes O-zone.
 
„‘Cersesc Iubire’ este una dintre cele mai frumoase piese in limba romana la care am avut onoarea sa particip ca producator si compozitor, nu numai pentru ca este o piesa cu un mesaj puternic, dar si deoarece Dima a putut sa
transmita, dincolo de cuvinte, si foarta multa emotie. A fost o colaborare interesanta, este un artist complet, cu un potential enorm, atat ca interpret cat si ca actor, lucruri pe care le-a demonstrat cu usurinta la filmari, unde ne-a uimit pe toti cu prestatia sa. O sa mai urmeze cu siguranta alte colaborari pentru ca avem planuri mari si suntem pe aceeasi lungime de unda”, a spus Radu Sirbu.
 
Daca de tinutele Iuliei Vantur s-a ocupat Cristina Savulescu, de imaginea artistului si a producatorului sau s-au ocupat cei de la Holy Fashion. De machiaj a fost responsabila Paulina Buldumea, iar coafurile au fost realizate de Dorina Bulgaru. Intregul proiect a fost sustinut de unul din cele mai cunoscute marci de vinuri, Purcari, care au oferit pentru filmare una din cele mai scumpe sticle de colectia sa de vinuri.
 


Tag-uri: Cersesc iubire, Dima Trofim, lansare, Media Pro Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.847      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.525      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.388      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii