DJ Ackym lanseaza un nou single: „All My Mind”

14 feb.    1.266     

Dj Ackym - All My Mind

Dupa ce ne-a incantat cu remix-urile incitante ale celor mai tari hituri, a sosit momentul pentru ca DJ Ackym sa ne dezvaluie o piesa originala care va strabate granitele tarii noastre.
 
„All My Mind” este numele celui mai recent single semnat DJ Ackym care va da un suflu nou cluburilor din Romania gratie sound-ului electrizant, beat-urilor senzuale si versurilor catchy.
 
Ce se afla in mintea lui Achim in marea parte a timpului? „Muzica si atat”, a raspund DJ-ul fara ezitare. „Am inceput sa iau muzica in serios si sa o consider o cariera din momentul in care pasiunea mea s-a transformat intr-un mod de viata”, a adaugat Ackym.
 
„Inspiratia vine intotdeauna cand incerc sa imi limpezesc gandurile si ma relaxez. Practic, tot ce ma inconjoara poate fi o sursa de inspiratie”, a marturisit artistul.
 
Videoclipul care insoteste single-ul „All My Mind” arata inceputurile unei relatii atunci cand dragostea ne dicteaza toate gandurile si da startul jocului tandru al seductiei intre cei doi indragostiti.
 
DJ Ackym este cunoscut pentru piesele originale lansate pana acum (Mona Lisa, Catwalk), dar si pentru remix-urile realizate unor hituri celebre. Printre remix-urile sale preferate se numara cel realizat pentru single-ul prin care Sandra N a inceput sa devina cunoscuta in afara tarii, „Liar”, dar si pentru mix-ul Wildest Moments compus impreuna cu cei de la Maxim.
 
DJ Ackym si-a castigat notorietatea prin remix-urile sale incitante care au rasunat in toate cluburile din tara, precum cele realizate pentru „Kamelia”, „Dilemma” (Akcent), „Liar” (Sandra N), „Impotriva Lor” (Alexandra Ungureanu ft Andrei Vitan) si multe altele.
 


Tag-uri: All My Mind, Dj Ackym, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii