DJ Layla si NesteA lanseaza o noua piesa electrizanta „Kill Me Or Kiss Me”

20 sept.    1.493     

Dj Layla feat. NesteA - Kill Me or Kiss Me

Dupa hituri ca „Single Lady”, „City Of Sleeping Hearts”, „I’m Your Angel” si colaborari cu voci puternice ca Alissa, Dee-Dee, Armina Rosi, Sianna sau Lorina, DJ Layla nu inceteaza sa ne surprinda si revine in colaborare cu o noua voce spectaculoasa NesteA, pe numele sau real Alexandra Nestea.
 
„Sunt indragostita de noapte, de lumina strazilor invaluite in tacere, imi place sa ma pierd in ele cu castile in urechi si muzica la maxim. Intr-o seara, cand ascultam in masina varianta finala a piesei ‘Kill Me Or Kiss Me’, orasul parca prindea o alta culoare. De aici ne-a venit ideea sa lansam piesa in lumina strazilor de noapte. ‘Kill Me Or Kiss Me’ este o piesa pe care o iubesc enorm, este seducatoare si puternica, in acelasi timp. Cred ca este una dintre piesele mele preferate de pana acum si sper sa primeasca sustinerea neceasara din partea fanilor mei”, a declarat artista.
 
O productie Rassada Music, single-ul „Kill Me Or Kiss Me” este semnat de catre Radu Sirbu si Sianna si a fost licentiat deja in mai multe tari din Europa. Odata cu lansarea noului single, DJ Layla a surprins strazile din Bucuresti pe timp de noapte in lyric-video-ul „Kill Me Or Kiss Me”.
 


Tag-uri: Cat Music, Dj Layla, Kill Me Or Kiss Me, NesteA, Rassada Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii