DJ Project lanseaza single-ul „Ochii care nu se vad”, feat Xenia Costinar

19 mart.    2.102     

DJ Project feat. Xenia - Ochii care nu se vad

Baietii de la DJ Project lanseaza o noua piesa cu versuri in limba romana, „Ochii care nu se vad”, o super-colaborare cu Xenia Costinar, noua solista.
 
Piesa este compusa de catre Adi Cristescu, Gino Manzotti si Chris Mayer, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, cel alaturi de care DJ Project a mai colaborat si pentru alte clipuri.
 
Tanara artista alaturi de care DJ Project lanseaza noua piesa, Xenia Costinar, este in prezent studenta la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sectia canto-opera (soprana lirica). La doar 20 de ani, Xenia are in palmares un numar impresionant de premii nationale si internationale, cum ar fi locul 1 in cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, „Concours Musical de France” din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul international Carl Filtch si multe altele si a sustinut concerte alaturi de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare.
 
16 ani de activitate muzicala, 9 albume, 24 de single-uri si videoclipuri, primele pozitii in topurile muzicale, zeci de premii nationale si internationale, mii de concerte in tara si strainatate, fac din DJ Project unul dintre cele mai solide si de succes proiecte din industria muzicala romaneasca.
 


Tag-uri: Cat Music, Dj Project, Ochii care nu se vad, Sprint Music, Xenia,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii