DJ Project lanseaza single-ul „Ochii care nu se vad”, feat Xenia Costinar

19 Mar    557     

DJ Project feat. Xenia - Ochii care nu se vad

Baietii de la DJ Project lanseaza o noua piesa cu versuri in limba romana, „Ochii care nu se vad”, o super-colaborare cu Xenia Costinar, noua solista.
 
Piesa este compusa de catre Adi Cristescu, Gino Manzotti si Chris Mayer, iar videoclipul este regizat de catre Alex Ceausu, cel alaturi de care DJ Project a mai colaborat si pentru alte clipuri.
 
Tanara artista alaturi de care DJ Project lanseaza noua piesa, Xenia Costinar, este in prezent studenta la Academia de Muzica „Gheorghe Dima” din Cluj Napoca, sectia canto-opera (soprana lirica). La doar 20 de ani, Xenia are in palmares un numar impresionant de premii nationale si internationale, cum ar fi locul 1 in cadrul concursului de pian Marcello Cusi, Milano, „Concours Musical de France” din Paris, premiul special Palma De Mallorca, concursul international Carl Filtch si multe altele si a sustinut concerte alaturi de Filarmonica Dinu Lipatti din Baia Mare.
 
16 ani de activitate muzicala, 9 albume, 24 de single-uri si videoclipuri, primele pozitii in topurile muzicale, zeci de premii nationale si internationale, mii de concerte in tara si strainatate, fac din DJ Project unul dintre cele mai solide si de succes proiecte din industria muzicala romaneasca.
 


Tag-uri: Cat Music, Dj Project, Ochii care nu se vad, Sprint Music, Xenia,


Distribuie !!!
Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInDigg thisFlattr the authorShare on RedditShare on TumblrBuffer this pageShare on StumbleUponPrint this pageEmail this to someone

Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

1.665      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

1.666      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

1.578      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii