DJ Rynno si Sylvia lanseaza o piesa despre „El si ea”

20 dec.    1.317     

Dj Rynno feat. Sylvia - El si ea

DJ Rynno si Sylvia revin in forta si lanseaza un nou single, in limba romana, in care aseaza pe note muzicale o poveste de iubire cu un final atipic.
 
O poveste des intalnita, in care cele personaje principale par a-si trai vietile in universuri paralele, lasand urme de regret si durere, dar si o unda de speranta.
 
„Cred ca foarte multi ne vom regasi in versurile acestei piesei pentru ca fiecare dintre noi am suferit macar o data in viata o dezamagire in dragoste, o relatie esuata”, a declarat Sylvia.
 
Artista a continuat: „In piesa vorbim despre cum „o poveste de iubire” poate ajunge doar o amintire dureroasa, o rana deschisa din pricina lipsei de comunicare, a rutinei si a neatentiei la nevoile partenerului de viata. Finalul piesei insa ne reda speranta ca aceste rani pot fi vindecate tot prin intermediul iubirii, fie ca este vorba de una noua sau lupta pentru cea actuala.”
 
Filmarile nu au fost deloc usoare pentru Sylvia, ci incarcate de emotii. „Au fost foarte intense si emotionante pentru mine deoarece chiar am plans de cateva ori traind emotia piesei. Am vrut un clip curat din care sa reiasa in primul rand starea pe care noi am dorit sa o transmitem”, a marturisit Sylvia.
 
Artista are si un mesaj pentru fanii sai cu ocazia lansarii: „Sper ca piesa noastra si totodata mesajul ei sa ajunga la sufletele ascultatorilor si sa ne faca sa reflectam putin la relatiile in care suntem implicati. Sa intelegem ca o relatie este ca un proiect comun intre 2 oameni care trebuie mereu hranit cu gesturi frumoase, intelegere, comunicare si respect reciproc”, a declarat Sylvia.
 


Tag-uri: Dj Rynno, El si ea, Roton Music, Sprint Music, Sylvia,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii