Dj Take si Melisse ne prezinta o „Iubire in ecou”

19 mart.    1.431     

Dj Take feat. Melisse - Iubire in ecou

DJ Take impreuna cu Melisse ne ofera o piesa plina de candoare si emotii, „Iubire in ecou”.
 
Cu totii am trait la un moment dat o „iubire in ecou”, in care intensitatea sentimentelor varia in cuplu, dragostea nefiind impartasita la acelasi nivel. Sentimentele reverberau astfel in ecou si nu in duet si transformandu-ne intr-un „inger cazut in noapte”, pierdut „intre vorbe si soapte”, dupa cum ne canta Melisse.
 
„Este o piesa cu un mesaj puternic, o piesa in care se regaseste fiecare dintre noi, traind cel putin o data in viata aceasta experienta. Am lucrat la aceasta productie cu o deosebita placere si cu entuziasm”, a declarat DJ Take.
 
Despre colaborarea cu Melisse, DJ Take a avut numai cuvinte de lauda: „Amandoi avem aceleasi ideei si ganduri. Melisse este atat o voce superba, cat si o persoana deosebita, cu un caracter special, alaturi de care iti face o deosebita placere de a lucra. „Iubire in ecou” nu a fost o piesa care sa ne creeze probleme. Este o melodie in care noi am investit atat timp cat si suflet, iar totul a venit de la sine; am vrut sa ne putem experientele traite pe foaie iar apoi sa fie auzite. Si credem ca am reusit acest lucru!”.
 


Tag-uri: Dj Take, Iubire in ecou, lansare, Melisse, Roton Music, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.852      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.528      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.393      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii