Doddy si Nicole Cherry lanseaza un nou single, “Rezervat”

20 sept.    1.796     

Doddy feat. Nicole Cherry - Rezervat

La un an de la lansarea hitului „Bine mersi”, Doddy revine cu o nouă piesă, „Rezervat”.
 
„”Rezervat’ este o piesă care vorbeşte într-un mod amuzant despre suspiciunile nefondate din relaţiile tinerilor îndrăgostiţi. Colaborarea cu Nicole Cherry mi-a confirmat că talentul nu are vârstă. Nicole este cool, charismatică, amuzantă şi cea mai potrivită voce pentru ‘Rezervat’. Uşurinţa cu care abordează liniile muzicale este impresionantă şi este o plăcere să lucrezi cu ea în studio, a spus Doddy.
 
Noul single este compus de Doddy şi produs de Mahia Beldo, în studioul Scandalos Music. Videoclipul piesei ‘Rezervat’, filmat în cartierul Cosmopolis, în regia lui Richard Stan şi Claudiu Stan, reprezintă continuarea poveştii din ‘Bine mersi’, featuring Lora.
 
Publicul va avea însă o surpriză de proporţii: Lora are un rol incitant şi în acest nou clip. „Sunt încântată de această continuare a poveştii din „Bine mersi”, m-am distrat foarte tare la filmări. ‘Rezervat’ este o piesă foarte bună, cu siguranţă va fi unul dintre hiturile verii”, a explicat Lora.
 
Artiştilor le-au fost alături la filmări o mulţime de colegi de breaslă, printre care Puya, DJ Amy şi Adeline.
 
„Sunt foarte încântată de colaborarea cu Doddy. După cum veţi observa în clip, eu joc rolul unui îngeraş, cel care uneşte cuplul ce trece prin momente dificile ale relaţiei. Totul datorită iubirii, pe care le-o transmit, prin lucruri mărunte şi frumoase, cu mesajul ‘Iubirea este cea care uneşte suflete, le păstrează puritatea’. Este primul meu featuring, sper să placă tuturor şi să auzim ‘Rezervat’ pe toate posturile de radio”, a spus Nicole Cherry.
 
Pe lângă acest nou single, atât pe Nicole Cherry, cât şi pe Doddy îi aşteaptă o vara plină de concerte – tânărul rapper va pleca în turneul „Noi să fim sănătoşi”, alături de Puya şi echipa Scandalos Music.
 


Tag-uri: Doddy, Media Pro Music, MusicExpert Company, Nicole Cherry, Rezervat, Scandalos Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii