Dorian – Ce ne facem… cu iubirea?

22 ian.    1.631     

Dorian

După succesul pe care l-a avut cu primul său single „Mare albastră”, Dorian lansează „Ce ne facem?”, un single sensibil, dar cu un mesaj puternic.
 
„Ce ne facem? transmite un mesaj simplu: nu se poate construi nimic durabil cu indiferență. Aceasta face lipsit de sens tot ce atinge și impune limite care dor. Iubirea este, de fapt, cea care ne transformă viața și pentru iubire merită să luptăm” spune Dorian.
 
Piesa este produsă în studiourile HaHaHa Production, muzica fiind compusă de Andrei Mihai, Diana Moraru şi Şerban Cazan, iar versurile sunt scrise de Dorian. Clipul este o producție HaHaHa Video Production, în regia lui Catrinel Dănăiață.
 
Artist și, în același timp, compozitor HaHaHa Production, Dorian și-a făcut debutul pe scena muzicală românească alături de Jazzy Jo, în aprilie 2013, cu piesa „Mi-ai intrat în cap”. Pe 10 iunie 2014, artistul a lansat primul său single intitulat „Mare albastră”, care s-a aflat cinci săptămâni consecutiv pe primul loc în topul difuzărilor TV, potrivit Media Forest.
 
Dorian – „Ce ne facem?” este o coproducție HaHaHa Production și Cat Music.
 


Tag-uri: Cat Music, Ce ne facem, Dorian, Hahaha Production, lansare, single,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.645      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii