Dupa succesul lui „Goodbye”, Feder lanseaza un nou single

10 ian.    1.578     

Feder 2015

Single-ul de debut al lui Feder, „Goodbye”, s-a numarat printre hiturile anului, ajungand pe primul loc in Belgia, Franta, Ungaria, Rusia, Turcia si Elvetia si s-a mai clasat si intre primele 10 piese din alte 5 tari. Acum a sosit momentul pentru DJ-ul si producatorul francez sa lanseze o noua piesa, „Blind”.
 
„Blind” abordeaza un sound deep house care se impleteste de minune cu o structura pop, diferit fata de stilul precedentului single, „Goodbye”. In ciuda diferentelor dintre cele doua piese, „Blind” si „Goodbye” impartasesc caracteristicile care l-au remarcat pe Feder – ambele piese evoca o atmosfera melancolica, precum si motive instrumentale molipsitoare, gratie riff-urilor de chitara usor de retinut.
 
„Blind este despre o fata care realizeaza ca tipul care ii era prieten bun este, de fapt, indragostit de ea”, a explicat Feder. „E vorba despre momentul acela cand iti dai seama de o asemenea situatie, nebanuind-o pana atunci”, a completat DJ-ul.
 
Feder, pe numele sau real Hadrien Federiconi, este originar din Nisa de unde a deprins dragostea pentru sound-ul house local si international, precum si interesul pentru scena hip hop. A studiat timp de un an ingineria de sunet pana sa se mute la Paris pentru a se lansa in cariera de producator. Lansat spre sfarsitul lui 2013, single-ul sau de debut, „Sixto”, ne-a prezentat o versiune contemporana si actualizata a piesei „Can’t Get Away” a lui Rodriguez care, de altfel, s-a aratat extrem de incantat de viziunea lui Feder.
 
Hitul international „Goodbye” i-a adus lui Feder o larga recunoastere in Europa si nu numai. A mixat la evenimente ca premiile MTV Italia, Electroshock (Virgin Radio) sau Tehnco Parade din Paris.
 
In 2015, a castigat trofeul NRJ DJ Award la categoria „Best New French DJ”. In prezent, Feder numara mai bine de 40 de milioane de stream-uri pe Spotify, 20 de milioane de vizualizari pe YouTube si 8 milioane de identificari pe Shazam.
 


Tag-uri: Blind, Emmi, Feder, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.865      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.533      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.400      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii