Ecaterine lanseaza single-ul „Flacari in rai”

4 apr.    1.441     

Ecaterine - Flacari in rai

Ecaterine lanseaza cel mai pasional videoclip din cariera ei si single-ul „Flacari in rai”, o frumoasa balada de dragoste, cu un aer melancolic.
 
Daca primele sale piese sunt dance, pline de energie si culoare, Ecaterine schimba registrul muzical si lanseaza o piesa pop-rock, care confirma maturizarea sa artistica si in care artista afirma ca se regaseste.
 
„Ma simt implinita! Este exact genul de piesa cu care rezonez. Eu sunt o fire vesela, dar si foarte pasionala. E lupta cu sinele, pentru ca dragostea hraneste si consuma, in acelasi timp”, declara Ecaterine.
 
Piesa „Flacari in rai” este compusa in studiourile Kazibo, iar videoclipul este regizat de catre Dan Petcan. Pentru filmarile videoclipului, care au avut loc pe parcursul a doua zile, Ecaterine a trebuit sa indure un frig ingrozitor si sa paseasca cu prudenta intr-o casa foarte veche, locul in care s-au filmat o mare parte dintre cadre.
 
In stransa legatura cu versurile piesei, in videoclip Ecaterine este in mijlocul unui „rai plin de flacari”, din care are cu greu scapare. Insa, intalnirea cu marea, cea care ii ofera linistea de care are cea mai mare nevoie, o face sa continue sa viseze si ii readuce speranta.
 
Videoclipul „Flacari in rai” este al treilea din cariera artistei, dupa colaborarea cu Dimitri pentru piesele „Zi cu soare” si „Chiky lala”. Cei doi artisti sunt solistii trupei Popa Sapka, iar Ecaterine nu neaga o viitoare colaborare cu Dimitri.
 


Tag-uri: Cat Music, Ecaterina, Flacari in Rai, Kazibo Music, lansare, single,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.859      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.530      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii