Ecaterine si Dimitri lanseaza single-ul „Adrenalina”

28 oct.    1.234     

ecaterine-dimitri-adrenalina

„Lasa ploaia si timpul sa vina / Tu-mi dai aripi si adrenalina” este, cu siguranta, una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste. Despre cel mai sincer si nobil sentiment ne vorbesc si Ecaterine & Dimitri in single-ul „Adrenalina”, o poveste in doi, o poveste ce reuseste sa treaca prin frig, ploaie si sa ajunga la soare.
 
Cu acordurile de acordeon, un vibe inspirational si versuri care marcheaza metafora timpului, single-ul „Adrenalina” este compus de catre Ecaterine & Dimitri, iar versurile sunt scrise de catre Theea Miculescu.
 
„Dupa un music session in Londra, Dimitri mi-a arătat un beat cu cateva acorduri la chitara ce m-au inspirat sa scriu refrenul piesei Adrenalina. Piesa ma caracterizează, e parte din mine, am trecut de la artist la cantautor si pentru cariera mea este un pas mare, pentru lume, un pas mic. :) ‘Adrenalina’ e o piesa cu mesaj pozitiv, , mai pe scurt, orice s-ar intampla, noi zburam peste toate grijile impreuna”, spune Ecaterine.
 
„Piesa „Adrenalina” a fost compusa in urma calatoriei noastre la Londra, intr-o atmosfera londoneza. Initial a fost o piesa acustica foarte simpla, doar cu voce, chitara si acordeon, cu versuri in engleza; dupa care am facut si varianta in romana cu orchestratia pe care o auziti acum”, declara Dimitri.
 
Ecaterine si Dimitri au inceput colaborarea in urma cu 2 ani, odata cu lansarea piesei „Zi cu soare”. De atunci si pana in prezent s-au implicat si in alte proiecte muzicale, atat pe partea de interpretare, cat de compozitie si productie, iar genurile muzicale pe care le abordeaza includ influente pop, dance, jazzy, deep.
 


Tag-uri: Adrenalina, Cat Music, Dimitri, Ecaterine,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii