Elena Gheorghe, Adi Cristescu si Uddi lanseaza „Polul Nord (Brrr)”

11 ian.    1.630     

Elena Gheorghe feat Uddi & Adi Cristescu - Polul Nord Brrr

“Mi-ar fi cald langa tine si la Polul Nord”
 
Uitati de David Copperfield! Elena, Adi Cristescu si Uddi sunt cei mai tari iluzionisti. Aduc temperaturi de vara si la Polul Nord!
 
Mai mult, impodobesc bradul cat ai spune “Brrrr”, fac curatenie cat ai spune “Polul Nord” si pregatesc un candy-bar de poveste cat ai spune “Hit”!
 
Este povestea traditionalei piese de decembrie pe care Elena o lanseaza la fiecare sfarsit de an, un featuring cu producatorul Adi Cristescu si cu Uddi.
 
“Am ras la filmarile pentru acest clip cat pentru o saptamana! A fost ca un Home Alone partea a 6-a, o nebunie de party intre 3 prieteni cu talente magice, in asteptarea Craciunului.”, spune Elena.
“Ati vazut ce joben magic am? Eh? Jobenul ca jobenul, dar piesa, zic eu, pe care am compus-o cu gandul la toata aceasta perioada din an, va face marea magie si va aduce un superparty in casele celor care ne asculta”, adauga Adi Cristescu.
 
“Eu va spun doar atat: brrrrre, Craciunul e magie! Si magie e si piesa aceasta, sigur o sa va placa!”, spune Uddi.
 
Single-ul are o poveste cinematografica plina de umor, foarte complexa, cu multe efecte speciale. Protagonistii sunt trei iluzionisti foarte talentati (Elena, Adi si Uddi), care intr-un magic-battle pregatesc toate detaliile pentru oaspetii lor foarte importanti: un grup de mici colindatori, printre care se afla si Nicolas, fiul Elenei, in primul sau rol de actor.
 
“Cei mici au fost eroii nostri, au rezistat la filmare cu mare bucurie, au stat la duble fara sa spuna “brrr”, l-au ascultat foarte cuminti pe Dan Petcan, regizorul nostru si ne-au ajutat foarte mult sa intram in pielea personajelor (sunt convinsi ca avem puteri magice, si chiar avem, nu?)”, declara Adi.
 
“Videoclipul acestei piese a fost un moment absolut special care a incheiat minunat un an atat de bun si, ca de obicei, am avut alaturi de mine oamenii mei magici: fetele de Antz, scenaristii clipului, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, minunata Andra Manea (make-up), Andreea Stancu (hairstyle). A fost si o ocazie sa fim din nou impreuna si sa ne bucuram de acest final de an”, spune Elena.
 


Tag-uri: Adi Cristescu, Brrr, Cat Music, Elena Gheorghe, lansare, Polul nord, single, Uddi,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.992      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.636      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.503      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii