Elena Gheorghe lanseaza single-ul „Lacramioara”

24 ian.    1.361     

Elena - Lacramioara

Hagi, Lacatus, Temisan, Loredana, Italia ’90, vacante la Costinesti, casetofon, SuperMario World, walkman, lambada si Beverly Hills 90210… va amintiti de anii ’90?
 
Da ori ba, nu conteaza, pentru ca toate par mult mai aproape in timp, in cel mai recent clip al Elenei Gheorghe, „Lacramioara”, o calatorie pana exact acum 26 de ani, cand sperantele erau multe, iar o noua istorie astepta sa fie scrisa.
 
„A fost un joc super-tare sa recreez impreuna cu echipa mea acea decada, o stare, emotia unor vremuri despre care stiu foarte multe povesti.
Sound-ul ‘Lacramioara’, umorul fin al piesei, dragalasenia versurilor, toate ne-au dus pe drumul unei astfel de povesti si a fost o super-experienta sa documentam si sa filmam toata nebunia”, spune Elena.
 
Gheorghe Hagi, Aurelian Temisan, Marius Lacatus, Loredana apar si ei in clipul Elenei si sunt celebrati de catre artista ca personaje-icon ai acelor ani.
 
„Ei erau cei pe care ii admiram, care ne inspirau si care o fac si acum, un sfert de veac mai tarziu – si asa cum azi purtam tricouri cu mesaje si personaje cool, atunci pe ei ii voiam in postere, pe gentile, rucsacurile, hainele noastre; ei erau Bieber, Keep Calm sau Queen B :). Alte vremuri, alte icon-uri, acelasi talent & inspiratie, nu?”, continua Elena.
 
Cu „Lacramioara”, Elena lanseaza seria de productii YouTube sub numele Superfriends, povesti video despre gasca, despre relatiile, petrecerile, iubirea dintre prietenii de-o viata.
 
„Lacramioara” este primul video din seria Superfriends, un serial de productii cu povesti cinema despre prietenii mei si nu numai. Eu cred enorm in firesc, in prietenie si in constructii de relatii pentru o viata si, cu noua serie, asta imi doresc sa celebrez: oamenii care conteaza pentru noi, momentele de neuitat si puterea de a zambi mereu”, adauga artista.
 
Pentru filmarea clipului, Elena i-a avut alaturi pe prietenii din viata reala, band-ul ei si toata povestea a fost regizata de catre Florin Botea.
 
O productie Cat Music, single-ul „Lacramioara” este compus in studiourile HaHaHa Production.
 


Tag-uri: Cat Music, Elena, Hahaha Production, Lacramioara,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii