Elena Gheorghe lanseaza single-ul „Senor Loco”,

23 iun.    1.862     

Elena Gheorghe - Senor Loco

Dupa succesul european al piesei „Mamma mia”, Elena Gheorghe lanseaza un nou single in limba engleza, „Senor Loco”, un feat. cu artistul columbian Danny Mazo.
 
Videoclipul piesei este o extravaganta vizuala plina de culoare, care aminteste de bucuria si energia fiestelor din Sudul Spaniei.
 
Odata cu lansarea in Romania a piesei „Senor Loco” (single-ul este deja in promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o noua imagine plina de senzualitate si exuberanta, ce combina elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea si forta frumusetilor din America Latina.
 
„Señor Loco ma intoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuala foarte colorata, plina de bucurie si de spectacol, e intrarea perfecta in vara, in perioada noptilor albe, a petrecerilor cu dans pana dimineata, a vacantelor”, spune artista.
 
„Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuala, exploziva, solara si rolul pe care-l interpretez m-a readus in zona de temperament si atitudine in care ma simt extraordinar, in energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fara complexe, asumate si puternice”, continua Elena.
 
Pentru videoclipului noului single, Elena a pregatit o coregrafie plina de umor, care combina pasi de salsa cu miscari inspirate de girl-band-urile din industria K-Pop.
 
„Am exersat zilnic, timp de 1 luna coregrafia, impreuna cu talentatul si mereu inspiratul Bogdan Boanta si sunt foarte fericita ca am, din nou, in aceasta poveste vizuala, o coregrafie complexa”, adauga Elena.
 
La creatia, productia si imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipa care-i este aproape de peste 3 ani: „Am avut alaturi echipa mea de vis, aceiasi oameni talentati cu care lucrez de la lansarea ‘Ecou’: fetele de la Antz, scenaristii clipului, consultantii mei de imagine si de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea – makeup, Andreea Stancu – hairstyle, minunatul scenograf Tibi Hristu si, bineinteles, casa de discuri CAT MUSIC”.
 
Piesa „Señor Loco” este o noua colaborare a Elenei cu compozitorul si producatorul muzical Laurentiu Duta.
 


Tag-uri: Cat Music, Danny Mazo, Elena, lansare, Laurentiu Duta, Senor Loco,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii