Era Istrefi, artista care cucereste publicul cu hitul „Bon Bon”, semneaza cu Ultra / B1 Records / Sony Music

30 mai    1.356     

Era Istrefi - Bonbon

Artista de origine albaniana, Era Istrefi, cea care a cucerit publicul cu single-ul „Bon Bon”, a semnat un contract cu Ultra / B1 Records / Sony Music.
 
Hitul „Bon Bon” se bucura de un succes imenscat, cu peste 6 milioane de stream-uri si peste 29 de milioane de vizualizari pe YouTube, dar si primele pozitii in topurile Shazam, Spotify si iTunes din multe tari europene, printre care Bulgaria, Germania, Austria, Elvetia, Grecia, Olanda.
 
In Romania, piesa ocupa locul 4 in topul iTunes si locul 5 in chart-ul Shazam si primele locuri in topurile radio si TV.
 
Piesa, cu un beat electrizant, versuri catchy si timbrul dinamic al Erei Istrefi a fost lansata pe YouTube la sfarsitul anului 2015 si este compusa de catre Cricket, BigBang, Toton, Era Istrefi si Ergen Berisha.
 
Artista in varsta de 21 de ani s-a nascut in Pristina, Kosovo. Primul ei single, „Mani për money”, a fost lansat in 2013. Anul urmator a fost declarata „Best New Artist” in cadrul premiilor Albanian Music Awards. Pasiunea pentru muzica este mostenita din familie, atat parintii ei, cat si sora Erei au legaturi cu industria muzicala.
 


Tag-uri: Bonbon, Era Istrefi, Neser Music, Ultra Records,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.926      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.586      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.457      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii