Fifth Harmony lanseaza videoclipul piesei „Worth It”

7 apr.    1.777     

Fifth Harmony

In timp ce single-ul „Worth It”, colaborarea cu Kid Ink, cucereste topurile muzicale internationale, fetele de la Fifth Harmony lanseaza videoclipul piesei.
 
Videoclipul a fost prezentat in premiera in cadrul „Nickelodeon Kids’ Choice Awards”, sambata, 28 martie, unde Fifth Harmony a primit trofeul „Favorite New Artist”.
 
Al treilea extras de pe albumul „Reflection”, single-ul „Worth it” continua sa cucereasca topurile muzicale din intreaga lume. In plus albumul de debut al fetelor a ocupat pozitia a 5-a in topul Billboard, iar turneul „Reflection Tour” este sold out.
 
Fetele de la Fitfh Harmony vor canta pe 6 aprilie la evenimentul White House Annual Easter Egg Roll, iar pe 13 aprilie vor fi in platoul emisiunii Live With Kelly & Michael.
 
Anul 2014 a fost unul de bun augur pentru Fifth Harmony. Primul single de pe albumul de debut, „BO$$”, a primit discul de aur pentru vanzari, au cantat in deschiderea unui mega-concert Demi Lovato, au primit doua premii importante in cadrul Radio Disney Music Awards, la categoriile Breakout Artist Of The Year si „Best Song to Rock Out With Your BFF”, premiul „Artist to Watch Moonman” la MTV VMA si au primit 6 nominalizari la Teen Choice Awards.
 


Tag-uri: Fifth Harmony, Kid Ink, lansare, Worth It,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.923      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.583      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.450      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii