Florin Chilian va fi recompensat cu Discul de Aur si cu Discul de Platina pentru vanzari

22 ian.    1.300     

Florin Chilian - Nu-l mai goniti pe Brancusi

Artistul s-a declarat incantat de performanta si a declarat: „Multumesc inca odata pentru bucuria aceasta, insa acum mi-ati creat o problema locativa… de spatiu in casa. Acum am nevoie de pereti mai mari pentru toate aceste distinctii ce ma onoreaza si va trebui sa ma mut foarte curand intr-o casa mai mare. Multumesc Roton si domnului Catalin Muraru pentru ca sunt alaturi de mine de zece ani, dar mai ales publicului meu care chiar si asa, in conditiile crizei, au cumparat CD-ul meu. Dansii sunt cei care merita cu adevarat aceste onorante distinctii. Multumesc. Promit sa va surprind cu noi materiale discografice in spiritul celor cu care v-am obisnuit”.
 
De mentionat ca acest album s-a bucurat la capitolul promovare de prezenta talentatei actrite Maria Dinulescu intr-un material video de exceptie filmat pentru primul extras pe single al acestui album al piesei „Viata ca o curva”.
 
Se pare ca fanii lui Florin Chilian, iubitorii muzicii acestuia, n-au renuntat la a-l sustine in singura forma reala si benefica pentru un artist, adica prin cumpararea albumelor. Aceste albume nu si-au pierdut valoarea in timp, ci au devenit materiale de colectie. Muzica lui Florin Chilian, materialele discografice ale acestuia au capatat valente de suveniruri, cadouri pe care le poti darui cu orice ocazie avand garantia unui produs premium de o valoare muzicala de necontestat. Nu mai vorbim despre calitatea textelor pe care Florin Chilian le scrie singur, adevarate poezii.
 
Florin Chilian ne promite doua noi proiecte muzicale intre care unul absolut surprinzator, o tratare in registru muzicii preclasice alaturi de un quartet de corzi a binecunoscutelor lui hituri, dar si un proiect menit sa ne redea zambetul in aceste vremuri dificile. Noul extras pe single al artistului se numeste „Nevasta mea…” si promite sa ne faca sa radem in hohote.
 
Ca o picanterie va reamintim ca Florin Chilian este singurul folkist roman care a avut un loc I in toate topurile romanesti de muzica indiferent de genul acestora dar si singurul folkist ce a fost invitat sa cante in cluburi unde istoric vorbind nu te astepti sa asculti de o astfel de muzica: Bamboo, Fratelli, Princess Club, Club Boa si altele.


Tag-uri: Discul de Aur, Discul de Platina, Florin Chilian, Nu-l mai goniti pe Brancusi, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.926      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.586      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.457      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii