Francisca si Pacha Man lanseaza single-ul „Lacat la inima”

5 dec.    1.424     

Francisca feat. Pacha Man - Lacat la inima

Francisca lanseaza single-ul „Lacat la inima”, continuarea frumoasei povesti inceputa odata cu single-ului „Piatra de pe inima”.
 
O colaborare cu Pacha Man, single-ul „Lacat la inima” este compus de catre George Papagheorghe si Marius Dia, in studioul Panda Music, iar videoclipul este regizat de catre Lazar Cercel si a fost filmat pe parcursul a 24 de ore in padurea Baneasa, dar si intr-un hotel din Bucuresti.
 
„Iubirea si obsesia pentru o persoana pot fi usor confundate intre ele. O obsesie, in schimb, traieste si se hraneste din atractia intensa, din dorinta, din nevoia de a il avea pe celalalt, chiar in lipsa cunoasterii sale ca persoana. Piesa ‘Lacat la inima’ reprezinta un alt capitol din viata mea, reflecta stările si emotiile mele”, declara Francisca.
 
Francisca si-a descoperit pasiunea pentru muzica de la varsta de 5 ani, iar timp de 14 ani a studiat actoria, muzica si dansul indrumata de numeroase personalitati celebre din Romania si de peste hotare. Anul 2012 isi pune amprenta asupra carierei sale, odata cu participarea in cadrul celebrului concurs X Factor, unde Francisca uimeste juriul cu calitatile ei vocale si reuseste sa ajunga pana in semifinala, alaturi de trupa RED. In urma cu 7 luni, artista colaboreaza cu Uddi, colegul si prietenul ei de la X Factor, pentru single-ul „Piatra de pe inima”, piesa ce a adunat peste 6,2 milioane de vizualizari pe YouTube.
 


Tag-uri: Cat Music, Francisca, Lacat la inima, Pacha Man, Panda Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.003      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.645      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.513      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii