Gabriel Cotabita revine alaturi de VH2 si lanseaza o piesa emotionanta – „Dor de voi”

22 mai    1.132     

VH2 - Dor de voi

VH2, una dintre trupele legendare ale Romaniei care ne-a oferit de-a lungul timpului piese nemuritoare, revine cu un nou single de o sensibilitate cutremuratoare: „Dor de voi”.
 
Este prima piesa inregistrata de Gabriel Cotabita alaturi de VH2 dupa evenimentul nefericit de anul trecut.
 
„Dor de voi” este scrisa de Mihai Pocorschi in urma cu doi ani, insa nu a mai fost lansata atunci din cauza lucrului intens pentru materialul „VH2 – Live in Garaj”.
 
Piesa, insa, odata cu trecerea timpului, a capatat un sens si mai profund. „Am descoperit cu surpriza ca versurile aveau o rezonanta aproape profetica si am hotarat in perioada noiembrie-decembrie, sa o producem”, a declarat Mihai Pocorschi.
 
Artistul a adaugat ca „Dor de voi” e incarcata de o emotionalitate aparte, „este un cantec despre o calatorie lunga si initiatica si despre forta de nebanuit a iubirii in vietile noastre”.
 
„Dor de voi” marcheaza un moment special pentru VH2, in care se reconecteaza cu publicul sau, lucru accentuat de Mihai Pocorschi: „Piesa relateaza o poveste care se cerea spusa si de aceea am decis sa o impartasim cu publicul nostru.”
 


Tag-uri: Dor de voi, Roton Music, VH2,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.999      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.641      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.509      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii