Geo Da Silva lanseaza single-ul „I Love You, Baby”

6 dec.    1.662     

GEO DA SILVA - I Love U Baby

DJ-ul si producatorul Geo Da Silva revine cu single-ul „I Love You, Baby”, o piesa inspirata din anii ’90 si 2000, dar cu un sound fresh si actual.
 
‎Prezent in spatele pupitrului de mix pe scenele muzicale de aproape un deceniu, artistul originar din Timisoara a surprins de multe ori si prin energia pe care o transmite in calitate de MC. O voce deja cunoscuta litoralului romanesc, Da Silva a deschis portile entertainmentul european odata cu lansarea single-ului „I’ll Do You Like A Truck”, pe care l-a transformat treptat intr-un brand de entertainment international.
 
Pornind din insorita Grecie cu show-ul sustinut, in 2008, in Mykonos, Geo Da Silva a demarat un turneu mondial care l-a purtat pana in prezent prin mai mult de 25 de tari din America, Asia, Australia si Europa, iar hituri precum „Hey Mr. DJ Get Up”, „I’ll Do You Like A Truck”, „Bellezza”, „I Like The Girls Who Drink With Me”, „Booma Yee”, „Disco-Disco Good-Good”, „Awela Hey” si „Na Ru Ney”, l-au transformat intr-una dintre cele mai renumite prezente DANCE, de origine romana, din lume.
 
Alaturi de Voices Media si Cat Music‎, Geo Da Silva lanseaza single-ul si videoclipul ‘I Love You, Baby”. Filmat in Bucuresti si Constanta, videoclipul respecta in continuare cateva dintre retetele care l-au consacrat pe artist: outfit-uri senzationale, senzualitate si zile insorite; o veritabila declaratie de dragoste pe ritmuri dance.
 


Tag-uri: Cat Music, GEO DA SILVA, I Love U Baby, Voices Media,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.835      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.513      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.376      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii