Giulia lanseaza single-ul “Ochii tai”!

30 mai    1.311     

Giulia - Ochii tai

Timp de o săptămână, Giulia şi-a închis reţelele de socializare şi a renunţat la orice tip de comunicare cu fanii săi. Decizia ei însă a fost luată tocmai pentru a-i surprinde pe aceştia cu veşti muzicale proaspete, dar şi pentru că a pregătit, alături de echipa ei, un amplu proces de rebranding! In tot acest proces este inclus si faptul ca Giulia este cel mai recent artist MediaProMusic / Universal Music Romania, astfel ca artista are o noua echipa alaturi de care va pregati multe surprize fanilor ei.
 
Astfel, în această primăvara Giulia anunţă lansarea noului ei single şi videoclip – „Ochii Tăi“, un remake al unei piese celebre a artistei Elena Cârstea, pe care Giulia adora să o asculte de mic copil.
 
Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production de Serban Cazan si Feli Donose.
„Am fost foarte fericita cand am aflat ca Feli si Serban s-au gandit ca pe piesa pe care o scrisesera se potriveste perfect refrenul unei melodii de care eu sunt extrem de atasata, „Daca ochii tai..” a Elenei Carstea. ” povesteşte Giulia.
 
„Trec prin cea mai frumoasa si creativa perioada din viata mea si simt ca acum e momentul sa impart tot ceea ce simt cu cei care imi asculta muzica. „Ochii tai” e o piesa de care sunt profund legata mai ales emotional. Sunt foarte recunoscatoare lui Feli Donose si Serban Cazan pentru ca mi-au oferit ocazia sa cant aceasta melodie. Sunt fericita sa cant refrenul unei piese atat de iubite si sunt coplesita de increderea pe care mi-a acordat-o o artista pe care o admir, Elena Carstea.” declara Giulia emoţionată.
 
Videoclipul noii piese este unul de imagine, cu un puternic touch glamouros şi influenţe specifice anilor ’90, cu o regie semnată de Bogdan Daragiu. Totodată, pentru a marca unul dintre noile elemente ale rebranduirii imaginii sale, în videoclip apar atât dansatoarele Giuliei, cât şi trupa cu care artista va urca de azi înainte pe scenă la toate concertele.
 
Noua imagine a Giuliei este fresh, sexy, misterioasă, dar puternică şi cu o atitudine care aproape dezarmează. Pentru videoclip, echipa care s-a ocupat de imaginea artistei a fost formată din stilistul Cătălin Vălean, make-up artistul Andra Manea şi hairstilistul Florin Noje.
 


Tag-uri: giulia, Hahaha Production, Media Pro Music, Ochii tai,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii