Havana lanseaza single-ul „Vita Bella”

25 mart.    3.860     

Havana - Vita bella

Dupa primul single cu un beat exotic si un refren in limba spaniola, Nadir, alaturi de producatorii Vanotek si Sorin Seniuc, lanseaza single-ul „Vita Bella”.
 
Piesa „Vita Bella” este o noua premiera pentru Nadir, care de aceasta data canta refrenul in limba italiana, si este compusa de catre Nadir, alaturi de Adriana Rusu, Vanotek, Sorin (Crush) si Alexandra Tirtirau in studiourile Smash Production, iar videoclipul este regizat de catre Khaled Mokhtar si a fost filmat in Bucuresti.
 
O coproductie Cat Music si Global Records, „Vita Bella” aduce intr-un decor minimalist, o imagine pasionala si senzuala, dar si o declaratie de dragoste spusa pe note muzicale, acum in luna iubirii.
 
Vocea proiectului Havana, Nadir, a devenit cunoscut odata cu lansarea pieselor „Culoarea ta”, feat CRBL, si „Prietena ta”, in colaborare cu Randi si Uddi, hitul cu care ocupa primele pozitii in topurile muzicale. Vanotek a produs piese pentru multi artisti romani, printre care Dan Balan, Anda Adam, Sasha Lopez, Naguale, iar Sorin face parte din trupa Crush si au lansat impreuna numeroase piese iubite de publicul din Romania.
 


Tag-uri: Cat Music, Global Records, Havana, lansare, Nadir, single, Smash Production, Sorin Seniuc, Vanotek, Vita Bella,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.042      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.683      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.556      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii