Holograf pregateste un nou album, ce va fi lansat in toamna aceasta!

14 iun.    1.521     

Holograf

Formaţia Holograf va lansa în toamna acestui an un nou album, al optsprezecelea din cariera trupei, în cadrul unui concert extraordinar ce va avea loc la Sala Polivalentă din Bucureşti, pe 14 noiembrie!
 
Noul material discografic, ce va fi lansat împreună cu MediaPro Music, conţine şapte piese noi, cât şi trei melodii din repertoriul mai vechi al formaţiei, reimprimate: „Mafia”, „Sunt un balcanic” şi „Ai o oră să te distrezi”.
 
Trupa pregăteşte şi un turneu de prelansare a noului album, prin țară. Astfel, fanii Holograf îşi pot asculta live artiştii favoriţi chiar în oraşele lor. Pe 23 octombrie, formaţia va concerta la Constanţa (Casa de Cultură a Sindicatelor). Următoarele spectacole vor fi susţinute la Craiova (Casa de Cultură a Studenţilor, 25 octombrie), Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenţilor, 27 octombrie), Timişoara (Opera Română, 29 şi 30 octombrie) şi la Ploieşti (8 noiembrie). Mai multe oraşe şi date urmează a fi confirmate.
 
În ciuda zvonurilor apărute recent în presă, conform cărora Holograf se desparte, trupa este mai activă ca niciodată: pe lângă pregătirile pentru noul album şi turneul din toamnă, programul de concerte din mai este unul foarte încărcat. Astfel, îndrăgiţii artişti vor cânta luna aceasta la Piatra Neamţ (12 mai, Sala Polivalentă), Iaşi (13 mai, Sala Polivalentă), Edineţ – Republica Moldova (15 mai), Sibiu (23 mai, în cadrul Forza Zu), Târgu Mureş (24 mai), Oradea (29 mai) şi Satu Mare (30 mai).
 
„Nici vorbă de vreo despărţire în trupa Holograf, sunt doar zvonuri nefondate. Observ cu surprindere că în România, orice proiect solo este văzut ca o destrămare a formaţiei sau ca sâmburele unor neînţelegeri, lucru complet fals în cazul nostru. Holograf este Holograf şi va rămâne mereu aşa, chiar dacă eu sau vreun coleg din formaţie vom mai avea colaborări cu alţi artişti”, a explicat Dan Bittman, solistul Holograf.
 
În plus, băieţii de la Holograf au lansat primăvara aceasta un single emoţionant, „De câte ori să te iubesc”, pe care îl puteţi asculta aici:
 


Tag-uri: album, concert, Holograf, lansare, Media Pro Music, toamna,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.051      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.691      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.564      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii