Human lanseaza single-ul „Inimi sincronizate”

5 ian.    1.207     

HUMAN - Inimi Sincronizate

Dupa primul single, lansat in 2 variante „Aripi de sticla”/”Radioactive” (limba engleza si limba romana), care a adunat peste 4 milioane de vizualizari pe YouTube, proiectul Human lanseaza acum cel de-al doilea single – „Inimi sincronizate”.
 
Hai! Hai in calatoria magica unde inimile se sincronizeaza, poezia vizuala in care te lasi purtat de influentele jazz, blues, indie ale piesei. Videoclipul este regizat de catre SAN si a fost filmat pe litoralul Marii Negre.
 
„Sa-ti sincronizezi inima cu cei pe care-i iubesti, e ideal! O piesa cu o identitate puternica, pe care o voi putea asculta si peste ani. A fost prima piesa care a fost compusa intr-o maniera mai neobisnuita, inregistrarea vocii s-a facut doar pe un beat fara armonie, dupa care am cautat acorduri la pian sa se potriveasca cu linia, ulterior a venit si solo-ul pe care l-am inregistrat din prima, l-am lasat natural si fara efecte”, declara Human.
 
Fara filtre, piesa „Inimi sincronizate” este transpunerea sentimentelor celor mai pure, oneste, pe o linie melodica inedita, iar toata povestea are loc intr-un spatiu idilic.
 
Cu un stil inedit si un sound dreamy, proiectul aduce in acelasi loc producatori si compozitori care nu s-au intalnit pana acum, dar care vorbesc aceeasi limba – muzica. Human este o extensie a noastra, latura umana a fiecarui om. Intregul proiect va fi conturat prin melodii personale, fara a le integra intr-un stil muzical anume.
 


Tag-uri: Cat Music, HUMAN, Inimi Sincronizate,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii