Invata metode sexy de prim ajutor in cel mai nou clip semnat Benny Rush

3 iun.    1.317     

Benny Rush - Scuza-ma

Sa stii sa acorzi primul ajutor este foarte important pentru oricine. Iar invatarea metodelor de resuscitare se face mult mai usor si placut atunci cand un grup de femei sexy iti arata live cum sa facem respiratie gura la gura, cum localizam stimulii si cum se aplica in mod corect compresiile toracice.
 
Cel mai nou clip al lui Benny Rush, „Scuza-ma” ne prezinta, cu o supradoza de sex appeal, toate aceste tehnici: intai creste tensiunea barbatilor, iar apoi ii invata cum sa si-o regleze.
 
„Scuza-ma” marcheaza o schimbare a stilului cu care s-a lansat Benny in urma cu doi ani atunci cand canta „In lumea mea”. Prin cel mai nou single, artistul doreste sa transmita un mesaj care merita ascultat cu atentie: „Scuza-ma este dedicata tuturor femeilor care trebuie sa se ingrijeasca de relatiile lor pentru ca, la fel cum multe femei spun despre barbati ca sunt toti la fel, acelasi lucru pot spune si barbatii despre femei”, a declarat Benny.
 
„Sfatul meu este sa va iubiti si va pretuiti la maximum atata timp cat va aveti unul pe altul. Altfel, o sa ajungeti sa va cereti scuze, exact ca in piesa mea”.
 
Filmarile au durat de dimineata pana seara tarziu si au decurs perfect. „M-am inteles foarte bine cu echipa de filmare, vibe-ul lor mi-a dat o energie debordanta pe parcursul filmarii”, a marturisit Benny.
 


Tag-uri: Benny Rush, Roton Music, Scuza-ma, Sisterhoodlive Records,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii