Irina Ross lanseaza single-ul TARAGOT

25 feb.    3.275     

Irina Ross - taragot

Dog Music prezinta noul single ‘Taragot’, extras de pe primul album al artistei IRINA ROSS, ce urmeaza a fi lansat anul acesta.
 
IRINA ROSS si-a lansat cariera muzicala cu piesa ‘Rock the Floor’, care face parte din rosterul mai multor tari si urmeaza a fi promovata de WARNER MUSIC in Franta si Benelux.
 
Alaturi de echipa casei de discuri Dog Music, Irina Ross aduce originalitate pe piata muzicala prin conceptul piesei TARAGOT. Numele single-ului provine de la insusi instrumentul taragot, care pentru prima oara, a fost introdus pe muzica dance commercial.
 
Piesa a fost produsa de MYM Constantin si Edy Iorga. Producatorii au fost incantati sa lucreze in studio cu dirijorul Filamornicii Romane, maestrul Adrian Petrescu, pentru tema piesei inregistrata cu taragotul.
 

Irina Ross - Taragot

 
Videoclipul a fost filmat la Castel Film Studios, din Bucuresti, in regia lui Jimmy Kartel, avandu-l ca DOP pe Gioko.
 
IRINA ROSS marturiseste ca drumul catre mainstream necesita multa munca dar si originalitate in ceea ce priveste conceptul artistului cat si muzica abordata. Piesa TARAGOT descrie acel sentiment de atractie si iubire, pentru care se merita sa sarbatoresti.
 


Tag-uri: Dog Music, IRINA ROSS, lansare, single, TARAGOT,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.843      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.518      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.382      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii