IVANA debuteaza cu single-ul „Tomorrow”

10 ian.    2.154     

Ivana - Tomorrow

Piesa a fost compusa de Ivana impreuna cu Elena Vasile, Eduard Santha si produsa de Barac Sebastian, Marcel Botezan („responsabili” pentru hiturile INNEI si Antoniei), Sergiu Musteata si David Ciente (unul dintre compozitorii si producatorii single-ului „Dale Papi” al lui Lariss)
 
IVANA (pe numele complet Ivana Farc) este cunoscuta publicului din Romania, in urma participarii la Vocea Romaniei, in echipa lui Tudor Chirila.
 
Artista in varsta de doar 18 ani a impresionat publicul si juriul prin vocea aparte, cameleonica, prezenta scenica energica, rezultat al sesiunilor de dans alaturi de fratele ei, coregraful si dansatorul Madalin Farc. Incepand cu anul acesta, IVANA s-a mutat in Bucuresti la Colegiul National „George Enescu”, unde isi continua ultimul an de studii.
 
„Sunt incantata, entuziasmata, ma bucur ca am lansat primul meu single „Tomorrow” si ca am fost implicata atat in scrierea piesei, dar si la sedintele de productie ale videoclipului. Este o experienta noua pentru mine! Este foarte tare ce mi se intampla”, a declarant IVANA.
 
Videoclipul piesei „Tomorrow I’ll Be Gone” a fost filmat in Bucuresti, dar si la mare, regizor si DOP este Michael Mircea (INNA – „Diggy Down”), iar invitat special este tanarul actor Rares Andrici.
 


Tag-uri: Global Records, Ivana, Roton Music, Tomorrow,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

6.000      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.643      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.510      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii