J lanseaza single-ul „O scrisoare”

15 nov.    1.290     

J - O scrisoare

J lanseaza single-ul si videoclipul „O scrisoare”, extras de pe albumul „Viata mea”, material discografic la care lucreaza artistul.
 
„Rezultatul piesei m-a convins ca reprezinta, atat ca text, dar si ca vibe, viata mea in ultima perioada, si am decis ca e cea mai potrivita pentru un video, avand in vedere ca este un single de pe albumul „Viata mea’, si cam asta e viata mea in acest moment”, declara J.
 
Single-ul „O scrisoare” este compus de catre artist, iar videoclipul este regizat de catre Ionut Trandafir (Tranda Film) si a fost filmat in mai multe locatii.
 
„Faptul ca piesa nu s-a incadrat neaparat intr-o nisa, le-a oferit si baietilor de la „Tranda film” libertatea de a crea, si am reusit impreuna sa cream o poveste misto, cred eu. Pentru mine, zilele de filmari au fost destul de grele, avand in vedere ca am fost nevoiti sa filmam in ceva locatii. Alergarea continua de la locatie la locatie, plus frigul care ma batea, m-au cam epuizat, dar stiind rezultatul povestii, efortul merita pe deplin. Important e ca, exceptand un mic „accident” cu drona folosita de baieti, totul a decurs ca la carte, si impreuna am putut pune in practica toate ideile, ca sa ajungem la materialul dorit”, adauga artistul.
 
In perioada adolescentei, J a participat la diferite concursuri, cum ar fi „Battle of the dome”, timp de cativa ani consecutivi, si la emisiuni TV, ca „Yo MTV Raps”. De-a lungul timpului, a colaborat cu artisti ca Sisu Tudor, What’s Up, Anca Neacsu (ex ASIA) si a fost DJ rezident in cluburi de HipHop si RnB.
 


Tag-uri: Cat Music, J, O scrisoare,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.795      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.350      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii