„J’adore” Alessandra!

24 ian.    1.288     

Alessandra - J'adore

Alessandra, pe numele sau real Alexandra Stanciu, canta de la varsta de 4 ani. Tanara a avut o relatie armonioasa cu lumea artistica, fiind pasionata de actorie, reusind sa joace pe scena Teatrului municipal „Gheorghe Pastia” din Focsani, castigand totodata si peste 15 trofee la festivaluri nationale si internationale de muzica.
 
Piesa de debut, „Eres Mi Vida” a fost mai mult decat o piesa de succes, a propulsat-o in topul preferintelor fanilor si in atentia industriei muzicale. Popularitatea piesei a depasit granitele Romaniei, iar urmatoarea lansare „Khalia” a urmat firesc acelasi traseu reusit.
 
Artista de doar 19 ani, a inregistrat colaborari cu Criss Blaziny pe piesa „Adio, Da’ Ma Intorc” dar si alaturi de Iana, „Aja Mara” piesa cu ajutorul careia au teleportat fanii intr-un cadru oriental desfatandu-i cu vocile lor melodioase.
 
Despre piesa, Alessandra declara „ este facuta dupa o reteta noua pe care n-am mai incercat-o…Echipa Mixton Music din care fac parte de mai bine de un an a pus in acelasi recipient o doza de comercial, o doza de sinceritate si una de emotie si a iesit ceva frumos, care pe mine ma face sa dau replay”.
 
Suntem siguri ca fanii ii vor urma exemplu!
 
Press ‘Play’ and ‘Replay’!
 


Tag-uri: Alessandra, J'adore, Mixton Music, Roton Music,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.864      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.532      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.399      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii