Jess Glynne a cucerit topurile muzicale cu „Hold My Hand”

7 apr.    1.606     

Jess Glynne - Hold My Hand

Jess Glynne a dat lovitura cu cel mai recent single al sau „Hold My Hand”.
 
Piesa a ajuns pana in varful topurilor britanice, devenind numarul unu in Marea Britanie, inregistrand vanzari de peste 98.000. Totodata, single-ul se situeaza in continuare pe prima pozitie in iTunes si a fost ascultata de peste 2 milioane de ori pe Soundcloud si Spotify. „Hold My Hand” a devenit, astfel, a patra cea mai de succes lansare de pana acum a anului 2015.
 
Jess Glynne s-a facut remarcata datorita pieselor „Rather Be” (featuring Clean Bandit) si „My Love” (Route 94) care au ajuns pana pe primul loc in topurile din Marea Britanie. Jess si-a dovedit talentul de compozitoare de-a lungul timpului, numai in 2014 marcand colaborari cu Iggy Azalea, Tinie Tempah, Rudimental, Rita Ora si nu numai.
 
„Hold My Hand” este primul single extras de pe albumul sau de debut ce va fi lansat oficial in luna mai. Piesa a venit la pachet si cu un videoclip regizat de Emil Nava (Ed Sheeran, Jessie J) care numara deja peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube. Clipul a fost filmat in desertul din Los Angeles in saptamana in care a avut loc decernarea premiilor Grammy de unde Jess si Clean Bandit au plecat cu trofeul pentru „Best Dance Recording”.
 


Tag-uri: Hold My Hand, Jess Glynne, top,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.857      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.529      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.394      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii