Jo este… „cu un picior in rai”

22 feb.    1.331     

Jo - Cu Un Picior In Rai

„Si daca dragostea-i tot ce ai… Sa stii ca esti #CuUnPiciorInRai!”
 
Dupa ce ne-a cucerit cu hiturile lansate pana acum, inca de la primul single solo, „Soapte”, Jo ne duce acum intr-un rai muzical si vizual cu noul single si videoclip – „Cu-n picior in rai”.
 
Daca pana acum, Jo ne-a obisnuit cu vocea sa emotionanta si puternica, artista lanseaza acum piesa „Cu un picior in rai”, care desi pastreaza interpretarea sa emotionanta, are o nota vesela, pozitiva.
 
„Cu un picior in Rai’ este noul meu single si, totodata, starea mea de spirit! :) Nu am cum sa ma simt altfel, cand lucrez cu oameni faini precum cei de la Famous Production, in frunte cu producatorul meu, Randi, echipa mea de suflet de la Cat Music si gasca faina de la filmarile clipului, coordonata de regizorul Michael Mircea. Dar din dar se face Rai, asa ca hai sa daruim piesa tuturor celor dragi inimilor noastre. Spread the #JOy!”, declara Jo.
 
Energic, cald si cu o poveste pozitiva, single-ul „Cu un picior in rai” este compus si produs de catre Randi, in studiourile Famous Production. O poezie vizuala despre prietenie, relaxare, distractie, videoclipul este regizat de catre Michael Mircea si a fost filmat la munte, in Obarsia Lotrului, alaturi de gasca de prieteni ai lui Jo, intr-un piesaj natural, spectaculos.
 
„Cu un picior in rai” este o coproductie Cat Music si Famous Production.
 


Tag-uri: Cat Music, Cu un picior in rai, Famous Production, JO,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii