Jon Brian lanseaza single-ul „Daca dragoste nu e…”, feat Tinna

25 feb.    1.486     

Jon Brian feat. Tinna - Daca dragoste nu e

Toate intrebarile au un raspuns si toate povestile de dragoste pot avea continuitate atat timp cat flacara iubirii este aprinsa. Jon Brian colaboreaza cu Tinna pentru single-ul „Daca dragoste nu e…”, o piesa cu un mesaj motivational despre doua suflete pereche care s-au regasit.
 
In completarea zicalei „Daca dragoste nu e, nimic nu e”, piesa lansata de catre Jon Brian (fiul cunoscutului interpret de muzica populara Nelu Balasoiu) si concurenta „X Factor”, Tinna, este compusa de catre Florin Popa, Andreea Avarvari, Roxana Spoiala, Cristina Dobrescu si este produsa de catre Jay Murano si Vlad Duta.
 
„Ne-am dorit o piesa cu un mesaj simplu si am plecat de la cunoscuta sintagma ‘Daca dragoste nu e… facem’, in jurul careia am creat o poveste in care, cu siguranta, se vor regasi toti cei care o vor asculta”, declara Jon Brian.
 
Jon Brian a lansat pana acum single-uri ca „I live in California”, in colaborare cu Doddy sau „O strada din Paris” si nu este la prima colaborare cu producatorii piesei „Daca dragoste nu e…”, alaturi de care a compus piese atat in limba romana, cat si in limba engleza.
 


Tag-uri: Cat Music, Daca dragoste nu e, Jon Brian, lansare, single, Tinna,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.851      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.527      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.391      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii