Kamelia a lansat un nou single „Te rog”

1 oct.    2.187     

Kamelia-Te-rog

Kamelia a făcut furori între fanii săi când a lansat, de ziua ei, teaser-ul noii sale piese – Te rog. În cele aproape 3 săptămâni de la postarea teaser-ului video, artista a primit sute de cereri pentru a scoate single-ul cât mai repede. Momentul mult așteptat a sosit, si iată că artista a lansat Te rog, joi seară, spre bucuria celor 700 000 de fani care îi sunt alaturi pe rețeaua de socializare. Piesa a fost compusă de Kamelia împreună cu fratele ei, George Hora, și înregistrtă în studioul lor din Timișoara : Studio 66.
 
Pentru Kamelia, anul 2014 a fost plin de proiecte interesante, colaborări și piese noi. Împreună cu Vescan a avut una din cele mai ascultate piese de la radio : „Piesa mea preferata”, a urmat un „Film de iubire” împreună cu Stres,apoi și-a luat „Rămas bun”, alături de Andrew și Blazon, însă nu a uitat de „Inima ta”, pe featuring-ul cu Junior High. Este de asemenea vocea piesei „Never let you go”, unde Kamelia completează proiectul Voxlight, din care face parte fratelui său, George Hora.
 
Ce sentimente o încearcă pe artistă, la lansarea piesei „Te rog” ne spune chiar ea : „​Sunt foarte emoționată , chiar mai emoționată ca de obicei, deoarece cred foarte mult în piesă și din c​âte am vazut, după postarea teaser-ului, și fanii mei au încredere în ea, ceea ce mă bucură foarte tare . Este o piesă sinceră și simplă, despre iubire și despre întrebările pe care ți le pui atunci când iubești pe cineva. Dar cel mai important, e despre încredere și sper ca ascultătorii să se regăsească în ea.
 

Kamelia – Te rog (Audio)

 


Tag-uri: audio, George Hora, Kamelia, lansare, Studio66, Te rog,



Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.794      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.488      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.349      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii