KEO revine cu un nou single: „Imi sta inima in loc”

25 iun.    1.336     

Keo - Imi sta inima in loc

Asteptarea a luat sfarsit. Dupa luni de zile in care a lucrat intens in studio la numeroase materiale, precum si la finisarea celui de-al patrulea album de studio, Keo dezvaluie astazi un nou single, „Imi sta inima loc”.
 
Artistul ne canta cu sinceritate despre emotia care te acapareaza si iti pietrifica inima si despre dragostea care puna stapanire pe trairile noastre.
 
„Imi sta inima in loc” este cu siguranta piesa mea preferata de pe noul album. Are un sound foarte special si un mesaj in care stiu ca multa lume se va regasi” a declarat Keo.
 
Cel mai recent album al lui Keo si cel de-al patrulea din cariera se numeste „Liber” si reprezinta personificarea muzicala a unuia dintre cei mai de succes artisti de la noi. Albumul contine 12 dintre cele mai indragite piese printre care se numara: „Cand tu nu esti”, „Dupa furtuna” sau piesa eponima, „Liber”.
 
Totodata, materialul reuneste si o serie de colaborari interesante precum cele cu jumatatea SKEO, Skizzo Skillz (Drumul Vietii, Fac Ce Vreau), dar si cu Mircea Baniciu (Acasa), Alexandra Ungureanu (Sa fiu cu tine) sau Karie (care si-a adus contributia printr-un Urban Mix al piesei „Imi sta inima in loc”).
 
Albumul „Liber” va fi disponibil in curand in toate magazinele de specialitate.
 


Tag-uri: Imi sta inima in loc, Keo, Roton Music,Similar

Baietii de la MAXIM te indeamn...

5.923      Maxim - Adu-ti aminte

Morandi revine cu un nou singl...

5.583      Morandi - Keep You Safe

Carla’s Dreams – ...

5.450      Carla's Dreams - Ne bucurăm în ciuda lor

Comentarii